Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant
Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant Scandic Tampere Station, restaurant
Tilbake til hotell

Bar

Bestill et glass med noe godt å drikke og nyt den avslappende atmosfæren i baren på hotell Tampere Station.

Baren vår ligger i hotellets første etasje sammen med bistro-restauranten. Nyt en avslappet atmosfære og et bredt utvalg av god drikke. Om kvelden er dette det perfekte sted å møte venner og kollegaer. Du kan velge blant kalde og varme favoritter fra vårt varierte drikkekart. I løpet av sommeren åpner også bistrobarens hyggelig terrasse i hotellets indre uteområde.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri 16:00-23:30, Sat 12:00-23:30, Sun Closed