Bistro Julienne
Bistro Julienne Bistro Julienne Scandic Tampere Station, restaurant Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant Scandic Tempere Station, Bistro, restaurant

Scandic Tampere Station

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Bistro Julienne

Vår bistrorestaurant Julienne i Tampere sentrum har et flott kjøkken, avslappende atmosfære og en koselig terrasse om sommeren.

Vår bistro på Scandic Tampere Station serverer velsmakende måltider og Scandic Classics, og du kan være sikker på å finne favoritten din på vårt omfattende vinkart. Restaurantens stilfulle innredning og den urbane atmosfæren skaper et hyggelig sted å møte venner og kollegaer. Om sommeren kan du også slappe av på den koselige terrassen. For bordbestilling, ring +358 3 339 8000.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat 07:30-10:30, Sun 07:30-11:00
Dinner: Mon-Thu 16:00-22:30, Fri 16:00-23:00, Sat 12:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri 16:00-23:30, Sat 12:00-23:30, Sun Closed