Bestill overnatting

Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Tilbake til hotell

Bryggman's

Vi tilbyr lekker mat for alle smaksløker og både hotellgjester og lokale gleder seg over å besøke restauranten vår. Om sommeren serverer vi også mat på den koselige terrassen vår ved gågaten.

Bordbestilling restaurant

+358 2 332 02133

Bestill bord

Bryggman´sin smörrebröd laksesmørbrød

Utvalget vårt inkluderer lekre bakervarer, vafler, danske smørrebrød som smelter i munnen – smørbrød med en nordisk smak, lunsj med dagens suppe og et bredt utvalg av kaffe og te. Vi prioriterer lokale ingredienser og økologiske råvarer. Nyt alt det lekre vi byr på i restauranten, eller ta med deg for å spise senere.

Om sommerent tilbyr vi også en middagsmeny og utvidede åpningstider.

Førsteklasses urbant sted i italiensk stil

Som navnet tilsier er Bryggman’s plassert i en bygning designet av den anerkjente Turku-baserte arkitekten Erik Bryggman. Bygningen, som ble fullført i 1929, representerer klassisisme og tidlig funksjonalisme.

Bygningen ligger på en gågate og former et unikt, arkitektonisk høykvalitets, italiensk inspirert urbant område sammen med Betel-kirkens campanile designet av Bryggman og bygningen på den andre siden. 

Nyt en deilig lunsj i ukedagene, og om kvelden og i helgene en stemningsfull middag i den nyrenoverte, stilfulle restauranten vår. På dagtid tilbyr kafé-delien vår kafédelikatesser, og du kan også kjøpe en take away-lunsj her. Om sommeren kan du observere atmosfæren i gågaten fra den hyggelige terrassen vår.

Du er også velkommen hit til vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke boende gjester koster EUR 19,50 per person.

Åpningstider

Opening hours
Cafe: Mon-Sat 13:00-19:00, Sun Closed

Menyer