Bestill overnatting

Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Tilbake til hotell

Bryggman's

Vær velkommen til et velsmakende måltid eller stopp innom for en forfriskende drink. I restauranten vår kan du nyte mat inspirert av det skandinaviske og internasjonale kjøkken. Hvis du ønsker det kan du bestille i baren, og vi vil servere måltidet ditt ved bordet.

Bordbestilling restaurant

+358 2 332 02133

Bestill bord

Bryggman´sin smörrebröd laksesmørbrød

Om sommerent tilbyr vi også en middagsmeny og utvidede åpningstider.

Førsteklasses urbant sted i italiensk stil

Som navnet tilsier er Bryggman’s plassert i en bygning designet av den anerkjente Turku-baserte arkitekten Erik Bryggman. Bygningen, som ble fullført i 1929, representerer klassisisme og tidlig funksjonalisme.

Bygningen ligger på en gågate og former et unikt, arkitektonisk høykvalitets, italiensk inspirert urbant område sammen med Betel-kirkens campanile designet av Bryggman og bygningen på den andre siden. 

Nyt en deilig lunsj i ukedagene, og om kvelden og i helgene en stemningsfull middag i den nyrenoverte, stilfulle restauranten vår. På dagtid tilbyr kafé-delien vår kafédelikatesser, og du kan også kjøpe en take away-lunsj her. Om sommeren kan du observere atmosfæren i gågaten fra den hyggelige terrassen vår.

Du er også velkommen hit til vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke boende gjester koster EUR 20,90 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 08:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:30-20:30, Sun Closed
 (Orders at reception: Mon-Sat 17:30-20:30, Sun Closed)