Scandic Bergen City

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Tren på Actic som Scandic-gjest

Vi tror på et sunt og aktivt liv, og at det kan være både gøy og enkelt å trene. Derfor skal du som bor hos oss også ha mulighet til å holde deg i form under ditt opphold.

Tren på Actic som Scandic gjest

Som gjest hos oss får du tilgang til 1200 kvm treningslokaler i Torggaten 7. Treningslokalene fordeler seg over 5 store etasjer og inneholder resepsjon, garderober, kondisjons- og styrkeapparater, samt. spinning- og gruppetreningssal. Treningskort henter du i hotellets resepsjon og dette benyttes for å få tilgang til Actic hele åpningstiden.

Ønsker du å delta på spinning eller gruppetimer kan du bestille plass ved å kontakte resepsjonen hos Actic på tlf + 47 55 23 30 44.

Se oversikt over gruppetimer og annen informasjon her

Åpningstider:

Mandag – fredag: kl 06.00 – 23.00 (bemannet kl 08.00 – 20.00) 

Lørdag – søndag: kl 09.00 – 23.00 (bemannet kl 10.00 – 15.00)

Her finner du Actic treningssenter.