Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant Flight Mode
Restaurant Flight Mode
Tilbake til hotell

Flight Mode

Vår store restaurant på hovedplan benyttes av både hotell- og møtegjester. Her serverer vi våre møtebuffeter – og selvfølgelig Scandic sin prisbelønte frokost med et stort utvalg av økologisk mat. Vi setter en ny standard for earlybird-frokost, og tilbyr en smakfull og innholdsrik frokostbuffet, med bl.a. egen kokk som serverer deg speilegg og omeletter etter ønske. Og fordi vi vet at du noen ganger må rekke et fly, tilbyr vi den allerede fra klokken 04.00. For deg som har ekstra dårlig tid, tilbyr vi Grab & Go! – hendige frokostprodukter som man kan ta med seg på reisen.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 04:00-09:30, lør-søn 04:00-10:30
Lunsj: man-søn 11:30-13:00
 (Kun forhåndsbestilling: man-søn 11:30-13:00)

Middag: man-søn 19:00-22:00
 (Kun forhåndsbestilling: man-søn 19:00-22:00)