Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant Entré

Velkommen til vår nye teaterrestaurant på Scandic Neptun.

Bordbestilling restaurant

+47 55306800

Entre er vår frokostrestaurant som også benyttes til lunsj, middager til grupper og til våre kurs- og konferansegjester.

Restaurant Entré er Scandic Neptuns nyeste restaurant og har som mål å bli et naturlig stoppested enten før eller etter forestillinger på ulike scener i Kulturbyen Bergen. Et teaterinspirert miljø sørger for hyggelig stemning og menyen er tilpasset både de som kun ønsker en liten matbit og de som vil ha en helaften.

Åpningstider

Åpningstider