Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantinteriør, Scandic Ørnen
Restaurantinteriør, Scandic Ørnen Restauranten Roast's logo på vindu, Scandic Ørnen Scandic Ornen, Roast, restaurant Restaurantbord dekket til 4 personer, Scandic Ørnen Restaurantterrasse i øverste etasje, Scandic Ørnen Restaurantterrasse i øverste etasje, Scandic Ørnen Kaffekopp i solnedgang, toppetasjen, Scandic Ørnen Restaurantinteriør, Scandic Ørnen Restaurantinteriør, Scandic Ørnen
Tilbake til hotell

Roast restaurant og bar

I hotellets toppetasje, i 13. etasje, får du ikke bare fantastisk utsikt over Bergen by, her finner du også Roast restaurant og bar.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Her på Roast serverer vi utsøkte grillede kjøttretter fra vår kullfyrte Josper grill, hjemmelagde pølser og fersk sjømat rett fra Nordsjøen. Vi jobber med de beste leverandørene for å servere deg de ferskeste råvarene for sesongen - servert til byens beste utsikt.

Vår signaturrett «ROAST Board» er det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi. Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir dessuten muligheten til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Vi har også et nøye utvalgt vinkart der vi har lagt vekt på å finne gode viner. I baren finner du et bredt utvalg av klassiske drinker, samt noen varianter som er spesielt utviklet for oss. Velkommen!

Åpningstider

Åpningstider
Middag: man-lør 17:00-22:00, søn Stengt
Bar: man-lør 17:00-01:00, søn Stengt