Bestill overnatting

Restaurantinteriør, Scandic Ørnen
Restaurantinteriør, Scandic Ørnen Restauranten Roast's logo på vindu, Scandic Ørnen Scandic Ornen, Roast, restaurant Restaurantbord dekket til 4 personer, Scandic Ørnen Restaurantterrasse i øverste etasje, Scandic Ørnen Restaurantterrasse i øverste etasje, Scandic Ørnen Kaffekopp i solnedgang, toppetasjen, Scandic Ørnen Restaurantinteriør, Scandic Ørnen Restaurantinteriør, Scandic Ørnen
Tilbake til hotell

Roast i Bergen

I hotellets toppetasje, i 13. etasje, får du ikke bare fantastisk utsikt over Bergen by, her finner du også Roast restaurant og bar.

Bordbestilling restaurant

Bestill bord

Her på Roast serverer vi utsøkte grillede kjøttretter fra vår kullfyrte Josper grill, hjemmelagde pølser og fersk sjømat rett fra Nordsjøen. Vi jobber med de beste leverandørene for å servere deg de ferskeste råvarene for sesongen - servert til byens beste utsikt.

Vår signaturrett «ROAST Board» er det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi. Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir dessuten muligheten til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Vi har også et nøye utvalgt vinkart der vi har lagt vekt på å finne gode viner. I baren finner du et bredt utvalg av klassiske drinker, samt noen varianter som er spesielt utviklet for oss. Velkommen!

Åpningstider

Åpningstider
Middag: tir-lør 17:00-22:00, man, søn Stengt
Bar: tir-tor 17:00-23:00, fre-lør 17:00-00:00, man, søn Stengt