Bestill overnatting

Bo sentralt i Bodø nær havet og sentrum. Opplev midnattssol, nordlys og naturopplevelser i verdensklasse. Nyt vår store frokostbuffet i Restaurant Bris. Hotellet er perfekt for møter, kun minutter unna flyplassen.

Read more about Scandic Bodø

Opplev midnattssol, nordlys og naturopplevelser i verdensklasse. Med fleksibel møtekapasitet for opptil 220 deltakere, er dette et flott konferanseområde ideelt for utstillinger, mottakelser, lunsj og middag. Restaurant Bris serverer daglig en stor og økologisk frokostbuffet og lunsj. Middag kun på forespørsel. For gjester som ankommer med bil har vi parkeringsgarasje. Som gjest hos oss har du tilgang til gratis WiFi på hotellrommet og hotellets fellesarealer.

Bodø ligger nord for polarsirkelen og er kjent for sin kontrastfylte og vakre natur. Her kan du oppleve midnattssol, nordlys, naturopplevelser i verdensklasse og spennende aktiviteter. Hotellet ligger kun 5 minutter unna Bodø Flyplass, havnen og jernbanestasjonen ligger i gangavstand. Vår sentrale beliggenhet og nærhet til offentlig transport og flyplass, passer perfekt for deg som er på reise eller skal arrangere møter.

3.5 504 anmeldelser fra TripAdvisor

Midlertidig stengt
På grunn av den pågående koronasituasjonen, er dette hotellet midlertidig stengt. Alle gjester som har et bestilt opphold under den midlertidige stengingen, vil bli kontaktet og tilbudt et rom på et Scandic-hotell i nærheten, eller et annet alternativ.

Finn veien hit

Scandic Bodø Telefon

+47 75 54 70 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Bodø Adresse

Sjøgata 23, Postboks 608
Bodø

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Ambasadør 1, konferanserom. Klasserom oppsett

Scandic Bodø, med beliggenhet i sentrum av Bodø og nær flyplassen, buss- og jernbanestasjonen, er et ideelt møtested for forskjellige arrangementer. Våre konferanserom med salongområde ligger i hotellets 5. etasje.

Bestill møterom