Møte-aktiviteter

Konferanse med gruppeaktiviteter vil skape energi og teamfølelse. Scandic City samarbeider med flere aktivitetsaktører i området.Vi tar oss av din neste sommerfest, kick-off, jubileum, årsfest, møte og konferanse – Vi tilbyr alt!

Vi tilbyr bedrifter og organisasjoner skreddersydde løsninger, event- og møteplanlegging, foredragsholdere, artister, teknikk, morsomme og sosiale aktiviteter, og teambuilding. Da kan du være gjest i ditt eget arrangement!

aktiviteter

Gamlebyen i Fredrikstad

Bli kjent med gamlebyens historie og hvordan vi har det her i dag. En byvandring som passer for alle som er nyskjerrige på hverdagslivet i gamlebyen – slik det er i dag og slik det har vært.

Rebus i Gamlebyen

Deltagerne vil oppleve høydepunktene av Gamlebyen og lære litt om historien, mens lagene konkurrerer om å oppnå mest mulig poeng gjennom å utføre oppgaver spredd rundt i festningsbyen.

Repøvelse i Fredrikstad Festning

Nå inviterer vi til RepØvelse. Invitasjonen gjelder alle kjønn, det er ingen aldersbegrensning, det er fritak for sesjon og legesjekk, og vi garanterer en hyggelig opplevelse.

Kampene på Kongsten Fort

Vi arrangerer fra 5 kamp til 10 kamp, avhengig av antall lag og ønsker, med et utvalg av fysiske og mentale utfordringer, hvor lagene skal konkurrere mot hverandre. Oppgavene vil kreve ulike egenskaper og evner fra deltagerne, men er ikke fysisk krevende.

Tordenskjolds soldater

Anekdoten og Isegran danner et flott utgangspunkt for en spennende team-building aktivitet for grupper fra 25 til rundt 200 deltagere fordelt på lag som skal konkurrere.

Deadline

Spennende etterforskning - her må alle sanser tas i bruk og alle hjerner settes i full beredskap for å knekke kodene, finne krypteringsnøkkelen og redde firmaet.

Mord på hotellet

Hvilket lag finner ut hvem som er morderen, hendelsesforløpet og hva som er motivet?
Er det resepsjonssjef Britt Elisabeth Bakke, kjøkkensjef Ulf Carlsson eller barpianist Pjotr som ikke har rent mel i posen?

Pål Johannessen (Paul)

Pål Johannessen (Paul) er en Fredrikstad-basert artist med et stort repertoar. Paul kan opptre med et enkelt musikalsk innslag a capella under middagen, og han kan stå på City Scene med ett full sett låter, piano og flere solister.

Artister og foredragsholdere

Vi har et stort nettverk av dyktige foredragsholdere, og bidrar gjerne med forslag og tilbud basert på møtets målsetting, deltagere og øvrige relevante forhold.

De beste av de beste

Etter en lang dag i møterommet, vil en sosial og uhøytidelig konkurranse utendørs virke stimulerende og gi deltagerne en sosial opplevelse sammen. 

Mentometer quiz

Vår quizmaster leder konkurransen og deler gruppen i lag på 2 – 5 personer.
Hvert lag får tildelt en mentometerkontroll, som skal benyttes til å svare kjapt på riktig svaralternativ for å score flest mulig poeng for laget

BBQ American Style

La grillingen være med på å løfte eventet. Langsteking er en del av det klassiske, saftige resultatet ved American BBQ. Siden vi griller med fuktig eik og bjørk blir kjøttet først lett røyket, før det senere i prosessen blir grillet på høy temperatur for å få den sprø og smakfulle overflaten.

Akevitteter

Akevitteter er et event konsept i Akevittens navn, med særlig fokus på norsk akevitt og de spesielle kvaliteter som gjør norsk akevitt unik i forhold til utenlandske alternativ. Eventet egner seg godt i forbindelse med det sosiale programmet for møter og konferanser, jubileer og feiringer.

Vin og matkurs

Våre kurs om vin og mat er utarbeidet for å formidle kunnskap på en uformell, sosial og engasjerende måte. Kursene passer i alle sammenhenger hvor vin og mat skal være i fokus.

Maling, vin og kreativitet

En sikker vinner! Vi utfordrer deltagernes kreativitet og evne til å formidle et budskap visuelt. Våre profesjonelle instruktører er klar med staffelier, lerret, maling, pensler og alpeluer.

Ølsmaking på Nøisom microbryggeri

Nøisom Craft Beer produserer øl i mange varianter. Bli med på en omvisning på bryggeriet. Her får du får et innblikk i hvordan ølet blir til, fra kokekar til flaske og fat.

Seiling på fjorden

Etter en rask sikkerhetsgjennomgang og introduksjon av båtene setter vi seil og konkurrerer mot hverandre. Skipperen tar deltagerne med inn i seilingens verden. Taktikk, strategi, meteorologi, seiltrim og effektivt teamarbeid.

Rib-båtopplevelser

Aktiviteten for dere som nyter sjø og fart. Vi setter kurs midtfjords for å finne bølger som duger. Skjærgården på utsiden av holmene er fantastisk og vi kan tilpasse en tur etter alles ønsker og dagens værforhold.

Pappbåtregatta

Deltagerne blir delt opp i lag, og utstyrt med pappesker, kniv og tape – alt som kreves – sammen med en solid porsjon kreativitet og innsats, til å konstruere et fartøy som kan frakte/ bære 2 deltakere rundt en regattabane.

Sjøbua i fjæra

Vår egen sjøbu ligger lunt i Smaugsbukta, rett innenfor Smaugstangen, på svaberget og kun noen få meter fra vannkanten. Inne i den rustikke bua dekker vi opp til maks 30 personer.

Olabil Pimp & Race

Olabil er gøy og bringer fram både glede og konkurranseinstinktet hos deltagerne. Arenaen står klar og vi deler gruppen i lag a 4 til 6 deltagere. Alle deltagerne får lagcaps i hver sin lagfarge for å stimulere lagfølelsen og konkurranseintinktet.

IPAD-race

iPad Race er et interaktivt spill hvor lagene får tildelt hver sin mini-iPad, som viser vei til poster og nye, morsomme oppgaver underveis. Spillet kan gjennomføres både inne og ute, fra storbyer til mer landlige omgivelser.

Fotball cup 5-A-side

Uhøytidelig fotballfest med små baner og mål, så alle kan delta uansett alder og fysikk. Turneringen kan gjerne kombineres med pølser i vaffel, grilling av pølser og hamburgere, samt «vannhull» for spillere og supportere.

Yoga og avspenning

Hva med å prøve yoga og avspenning som en perfekt avslutning på en kursdag eller som et lekent  pauseinnslag for å bryte opp en ellers stillesittende dag med noe som er gøy? Eller hva med å lære de ansatte enkle pusteteknikker til daglig bruk som forebygger stress? 

Golf i Fredrikstad

Vi i Scandic City kan tilby golfpakker etter dine behov. Vi skreddersyr oppholdet for deg og gjør alt vi kan for at du skal få den beste golfopplevelsen. 

 

Husk at en telefon er nok, resten fikser vi - vi tilrettelegger for din gruppe og ditt budsjett.

Tlf.: 69 38 56 00
salg@hotelcity.no