Scandic City

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

I 75 år har vi servert hotell- og restaurantgjester i Fredrikstad. Denne erfaringen kombinert med ny matkunnskap, ønsker vi skal komme deg til gode. Katti og Tobias er våre to in-house restauranter. Her kan du nyte en enkel lunsj eller en saftig biff. Som gjest på Scandic City får du også 10% på all mat i våre to restauranter.

Vårt kjøkken jobber med de beste råvarer. Det betyr at vi har 4 varierte menyer i året hvor du som gjest vil oppleve å bli forført av sesongens beste smaker. Vi har noe for alle! Alt fra den perfekte indrefileten til husets hamburger og italiensk pizza stekt i steinovn.