Scandic_City_Spiseri.jpg
Scandic_City_Spiseri.jpg Scandic_City_Spiseri_mat1.jpg

Scandic City

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

City spiseri

City Spiseri jobber med de beste råvarene. Det betyr at vi har varierte menyer hvor du som gjest vil oppleve å bli forført av sesongens beste smaker. Opplev en av våre beste retter eller sett sammen ditt eget måltid. I spiseriet kan du alene eller sammen med andre velge mellom mange sharing-retter som du selv setter samme etter eget ønske.

Bordbestilling restaurant

+47 69 38 57 85

.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 08:00-11:00
Lunch: Mon-Sat 11:30-16:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-21:00, Fri-Sat 17:00-22:00, Sun Closed