Utforsk Lofoten med bil

En av Norges mest populære turistveier, den nasjonale turistveien fra Raftsundbrua til Å. Den svinger seg mellom storslått fjellnatur og levende kystkultur. Her kan du oppleve kontrastene mellom ruvende tinder og dype fjorder, men også frodige daler, kritthvite strender og jordbruksområder.Det er nesten uendelig med turmuligheter, både til fots og på hjul, og kanskje er det også tid til å fiske etter lofottorsken?

-Dette er en fantastisk rute for de som aldri har reist i Lofoten tidligere. For de som har vært der før, er det gode muligheter for å ta noen spennende avstikkere. Jeg vil spesielt anbefale å kjøre fylkesvei 7724 til Eggum. Da kommer en på yttersiden av Vestfjorden, den siden som vender ut mot Storhavet. Jeg kjørte dit med bobil for noen år siden, og naturopplevelsen var helt utrolig. Det er noe spesielt ved å skue ut over havet og se på solen som aldri går ned, sier veibokredaktøren i NAF.

Reisetid/km: Ca. 5 timer  – 262 kilometer. Våre hoteller i Lofoten er Scandic Vestfjord Lofoten, Scandic Svolvær og Scandic Leknes Lofoten.

Se flere forslag til bilreiser her.