Lobby restaurant
Lobby restaurant Restaurant

Scandic Asker

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Vår hyggelige restaurant finner du i hotellets 1. etasje, i tilknytning til lobbyen. Restauranten tilbyr en deilig frokostbuffet med et stort utvalg av økologiske produkter. Vi har også en velsmakende lunsjbuffet med alt fra sunne alternativer til fristende desserter. På kvelden kan du nyte en à la carte meny med vår populære Scandic Burger, dagens rett eller slappe av med en kopp kaffe i baren.

I 3. etasje har vi også en restaurant for arrangementer og lukkede selskap som tar inntil 170 gjester. Vår restaurant har egen bar, godt lydanlegg og terrasse med mulighet for grilling om sommeren.