Restaurantbord dekket til middag, Scandic Helsfyr
Restaurantbord dekket til middag, Scandic Helsfyr Restaurantbord dekket til middag, Scandic Helsfyr Restaurantinteriør, Scandic Helsfyr Restaurantbord dekket til middag, Scandic Helsfyr

Scandic Helsfyr

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

I vår restaurant serverer vi Scandic Classics i tillegg til á la carte som følger sesongen. Med tanke på deg som er mye ute og reiser tilbyr vi også Dagens Husmann hver mandag til torsdag. Vårt kjøkken endrer Dagens Husmann daglig og ut i fra tilgjengelige råvarer.

Bordbestilling restaurant

+47 23 06 78 75

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-09:30, lør-søn 07:30-11:00
Lunsj: man-fre 11:00-13:30, lør 12:00-13:30, søn Stengt
Middag: man-lør 16:00-22:00, søn Stengt
 (Fra 04. januar serverer vi middagsbuffèt: man-lør 16:00-22:00, søn Stengt)

Bar: man-tor 17:00-00:00, fre-lør 18:00-01:00, søn Stengt