Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantinteriør, Scandic Syv Søstre
Restaurantinteriør, Scandic Syv Søstre Restaurantbord med middagsrett, Scandic Syv Søstre Restaurantinnredning, Scandic Syv Søstre
Tilbake til hotell

Restaurant

Levende kystkultur, kortreiste råvarer og internasjonale trender er inspirasjon for vårt kjøkken. Det er med stor stolthet at vi samarbeider med lokale aktører for å få tak i spennende råvarer fra hav og land på Helgeland.

Bordbestilling restaurant

+47 75065000

Vi ønsker videre velkommen til lunsj fra klokken 11 alle hverdager, med et utvalg av smakfulle retter, både varme og kalde. På lørdager er det «lørdagskafé» fra 11.00 med et godt utvalg av påsmurt, kaker og andre søte fristelser. À la carte serveres fra klokken 16.00 med en meny inspirert av lokale favoritter, sesongbasert råvarer og internasjonale trender.

For restaurantbesøk av større grupper og selskap så har vi egne, flotte selskapsmenyer og egne lokaler der dette skulle være ønskelig. Ta gjerne kontakt for bordreservasjoner eller bestilling til grupper eller selskap.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-10:00, lør 07:00-10:00, søn 08:00-11:00
Lunsj: man-lør 11:00-16:00, søn Stengt
Middag: man-lør 16:00-22:00, søn Stengt
Bar: man-tor 12:00-00:00, fre-lør 12:00-01:00, søn Stengt