Restaurantinteriør, Scandic Syv Søstre
Restaurantinteriør, Scandic Syv Søstre Restaurantbord med middagsrett, Scandic Syv Søstre Restaurantinnredning, Scandic Syv Søstre

Scandic Syv Søstre

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

I Restaurant Syv Søstre serveres det deilig mat i en uformell atmosfære. Her får du den beste starten på dagen med en god og variert frokostbuffet. Etter frokosten så går serveringen over til småretter og senere a la carte der vi kombinerer internasjonale trender og lokale favoritter.

Bordbestilling restaurant

+47 75065000

Vi serverer en stor og variert frokostbuffet hver morgen - en flott start på dagen.

Velg mellom lettere retter og vår à la carte-meny til lunsj og middag. Vårt kjøkken er internasjonalt og bruker lokale råvarer. Gå ikke glipp av temakveldene vi arrangerer jevnlig.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-10:00, lør 07:00-10:00, søn 08:00-11:00
Lunsj: man-søn 11:00-17:00
Middag: man-søn 17:00-22:30
Café: man-søn 11:00-17:00
Bar: man-lør 13:00-02:30, søn 13:00-00:00