Bestill overnatting

Hyggelig hotell midt i Sarpsborg sentrum. Her er du nær både skog og skjærgårdsidyll. Besøk flotte områder som Hafslund Hovedgård, Sarpsfossen og Fredriksten festning i Halden og en kopp kaffe fra vår shop i parken rett utenfor hotellet.

Read more about Scandic Sarpsborg

Hver morgen serverer vi en stor og velsmakende frokost for å gi deg den beste starten på dagen. På buffeen finner du sunne og økologiske frokostprodukter og søte fristelser. Hotellet tilbyr en barception hvor du kan få deg noe godt i glasset, og en døgnåpen shop med et utvalg av lette måltider, snacks og drikkevarer. Lån en av våre sykler fra resepsjonen, og utforsk Sarpsborg by. Gratis WiFi i alle rom og fellesområder til våre gjester.

Scandic Sarpsborg ligger bare 30 minutter fra svenskegrensen og har flotte parkområder rett utenfor døren. Når du besøker oss, anbefaler vi å sette av tid å besøke Sarpsfossen, Hafslund Hovedgård eller Borgarsyssel museum. Ønsker du å ta turen til Halden må du ta en svipptur opp til Fredriksten Festning, men flott utsikt over byen.

3.5 273 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Sarpsborg Telefon

+47 69 12 42 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Sarpsborg Adresse

Sandesundsveien 1
Sarpsborg