Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bardisk, Scandic Stavanger City
Bardisk, Scandic Stavanger City Barinteriør, Scandic Stavanger City Barinteriør, Scandic Stavanger City Bardisk og interiør, Scandic Stavanger City
Tilbake til hotell

Bar

I Varmen Bar & Restaurant kan du sitte i bardelen og nyte utsikten over havnen i Stavanger.

Bordbestilling restaurant

+47 21 61 52 00

I Varmen Bar finner du et bredt utvalg av klassiske og egenkomponerte drinker. Vi er stolte av å kunne tilby en bra bar-meny, med et stort utvalg av norske oster og skinker. Kontakt oss gjerne for å høre mer om vår populære After Work Club.

Åpningstider

Åpningstider
Bar: man-tor, søn 17:00-23:00, fre-lør 17:00-01:00