Scandic Hell

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt gode måltider i avslappede omgivelser. Rettene er basert på lokale råvarer og dessertene er laget av vår egen konditor.

Vår restaurant Amelia serverer en nydelig frokost, deilig lunsj og en omfattende à la carte-meny om kvelden. Vi legger vekt på å bruke så mange lokale råvarer som mulig. Vår egen konditor lager deilige desserter og kaker.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-lør 07:00-10:00, søn 08:00-11:00
Lunsj: man-lør 11:30-15:00, søn 13:00-17:00
Middag: man-søn 17:00-23:00