Scandic Lerkendal

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Bo på ett av våre mange familierom med 4 senger

Velkommen til det hotellet i Trondheim med flest familierom! Vi tilbyr gode priser til familier og har faktisk 200 rom med 4 senger. Trenger dere litt større plass – har vi mange rom med connection doors – slik at man kan gå mellom rommene.

  • Gratis WiFi
  • Barn under 13 år bor gratis
  • Familierom
  • Maksimalt antall gjester i det største rommet 4

Trenger dere litt større plass – har vi mange rom med connection doors – slik at man kan gå mellom rommene.

I fellesarealene i kursavdelingen er det bordtennisbord og biljard til fri bruk. Egen barnemeny i Bistroen og godt utvalg på frokosten vår. For fotballinteressert barn og ungdom er det stas å ha utsikt til Lerkendal Stadion og Brakka. Er du heldig møter du en av spillerne i korridorene.

Om sommeren fra 1. – 31.juli har vi eget aktivitetsrom og det er mulighet for å treffe vår maskot; pinnsvinet Sigge. Parkering i P-kjeller mot avgift har direkte adkomst til heisene opp til rommene. Dette er det mange familier som setter pris på.