Frokost

Som gjest på Scandic Nidelven kan du nyte Norges beste hotellfrokost. I 2019 ble hotellet for 13. gang norgesmester, og hotellets lidenskap for dagens første måltid er i seg selv verdt et besøk. Bor du her bør du med andre ord sette av ekstra god tid til frokosten.Midlertidig tilpasset tilbud

Frokost

Vi serverer en smakfull frokostbuffet, tilpasset covid-19 retningslinjer, som nytes i restauranten. Buffeten består av utvalgte frokostprodukter og selvbetjente stasjoner med frisk og tørket frukt, yoghurt og korn. Ønsker du en energirik frokost har vi også en varmmatstasjon med speilegg/eggerøre, frokostpølser, bacon, pannekaker, egg og tomatbønner og lun leverpostei. Vi har også et godt frokostutvalg for allergikere og veganere.

Ønsker du å spise på rommet tilbyr vi også en frokostpose. Dette bestilles ved innsjekk og hentes i resepsjonen innen kl 10 dagen etter. 

Restaurant, bar og SHOP

Våre barer og restauranter følger lokale retningslinjer og flere kan dessverre være midlertidig stengt eller de har et begrenset tilbud. Vi sørger for en velfylt SHOP og du kan også kjøpe forfriskninger via resepsjonen.

StaySafe at Scandic

Kun den beste frokosten er god nok for våre gjester

Med blant annet melkebuffet med økologisk melk fra Rørosmeieriene, spekemat fra Oppdal, laks fra Hitra, en egen omelett-kokk og en dedikert smoothie- og juicekokk får gjestene en flott frokostopplevelse. Her kan du forsyne deg med alt som er sunt og godt. Vi har selvfølgelig også egen baristabar, med egen meny og rikt utvalg av det beste innen kaffe.
Ettersom vi vet at mat spiller en stor rolle for en bedre verden, serverer vi økologiske varer.

En god start på dagen

  • Debio-merket økologisk frokost
  • Skilt viser veien til sunne alternativer
  • Det finnes gluten- og laktosefritt brød til frokost
  • Alltid rykende ferskt brød

Bra og praktisk med SHOP'en vår

  • Den er åpen hele døgnet
  • Du finner alt fra tannbørster til kortstokker
  • Du kan kjøpe enklere måltider og ta dem med opp på rommet
  • Du kan kjøpe en cappuccino eller en juice til å ta med når du er på farten