Scandic Backadal, lobby
Scandic Backadal, lobby

Scandic Backadal

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo praktisk når du besøker Gøteborg. Det er lett å komme seg til sentrum med bil eller ekspressbuss. Svøm noen lengder i hotellbassenget, eller bare slapp av med en kaffe foran peisen.

Read more about Scandic Backadal

På hotellet kan du slappe av foran peisen, eller utfordre familien til en runde dart, bordfotball eller bordtennis. I restauranten kan du nyte en god frokost, lunsj og middag. Hvis dere er en større gruppe som besøker oss, og dere foretrekker en mer privat middag, kan vi selvfølgelig arrangere dette. Vi er godt forberedt til å arrangere din konferanse på hotellet vårt, både med god mat, flott utstyr og kvalifisert personale. Hvis du ønsker å slappe av etter en lang dag med aktiviteter, venter vår relax-avdeling på deg. Vi har basseng, badstue og treningsrom.

Vi har en strategisk beliggenhet ved E6, bare 5 minutter med bil og 20 minutter med buss fra sentrale Gøteborg. Sentrale Gøteborg har alt du kan ønske deg i en storby, med shopping, kafeer, restauranter og barer. For ikke å glemme morsomme karuseller på Liseberg og spennende opplevelser på Universeum vitenskapssenter. Både Albatross og St. Jörgen golfbaner ligger i kort avstand fra hotellet, og du trenger ikke å kjøre gjennom byen for å komme hit.

3.5 748 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Backadal Telefon

+46 31 7515000

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Backadal Adresse

Bäckebolsvägen
Hisings Backa