Bestill overnatting

Bo bare få skritt unna sentralstasjonen, midt i hjertet av den urbane settingen og ved siden av handlegatene. HAK restaurant og bar drives i kreativitetens ånd, der livemusikk og fotoutstillinger blandes med spennende mennesker for å skape et fantastisk underholdningslokale.

Read more about Scandic Europa

HAK restaurant og bar setter stemningen for hotellet vårt, med den hyggelige hotellbaren, sosiale samlinger, kunstutstillinger og en deilig, fantasifull meny. Kom og spis her, eller koble av i baren. Dagen etter kan du svømme noen lengder i bassenget, trene i treningsrommet eller slappe av i badstuen før du tar turen ut i byen. Du kan også ta en pause fra monotonien på kontoret og holde et møte i et av våre 12 møterom. Nyt en deilig kaffepause, lunsj eller kanskje middag for å runde av dagen.

Scandic Europa ligger innen gangavstand fra det store kjøpesenteret Nordstan, i tillegg til stillere brosteinsbelagte gater med kaféer og eksklusive butikker. Utenfor hotellet kan du ta trikk nummer 5 til Gøteborgs mest underholdende område, med Liseberg, Universum vitenskapssenter og Verdenskulturmuseet på samme gate. Hvis du har mer energi igjen, ligger Avenyn bare 10 minutter fra hotellet, med butikker, kaféer og restauranter og størstedelen av Gøteborgs natteliv. Når det er tid for å reise, ligger sentralstasjonen rett overfor hotellet, der du finner flybussen til Landvetter Flyplass.

3.5 2322 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Europa Telefon

+46 31 7516500

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Europa Adresse

Nils Ericsonsgatan 21
Göteborg