Hoteller nær turstier

Her får du tipsene våre til hoteller som ligger nær noen av de mest populære turstiene i Sverige, Norge og Finland.Fotturer i Sverige

Bohusleden

Bohusleden er en rundt 370 km lang fottur som går gjennom Bohuslän – fra Lindome i sør til Stømstad i nord. En del av turen går over Bohus’ høyeste fjell Björnerödspiggen – 222 meter over havet, og den sørlige delen av turen er en av de mest populære turene til Svenska Turistföreningen.

Bo nær Bohusleden her:

Höga Kustenleden

Höga Kustenleden er 129 km lang, og ligger i Ornskoldsvik kommune. Turen går fra den spektakulære broen Högakustenbron i sør til Ornskoldsvik i nord. Det er en av de mest populære turene til Svenska Turistföreningen.

Bo nær Höga Kustenleden her:

Turer i Värmland

Hele Värmland ligger nær naturen, og det er ingen mangel på fotturer her. Velg mellom lange og korte turer, både for nybegynnere og mer erfarne turgåere. Totalt 160 km utmerkede turstier.

Hoteller nær fotturene i Värmland:

Östgötaleden

Östgötaleden som består av mange forskjellige turer som til en viss grad er sammenkoblet, beskrives vanligvis som Sveriges lengste tursti, rundt 1200 km lang. Flere deler går langs små veier og stier, og passer derfor godt på sykkel.

Bo nær Östgötaleden her:

Fotturer i Norge

Stavanger

Stavanger er en av de mest besøkte kystbyene i Norge, takket være den varierte og fantastiske naturen. Byen ligger ved munningen av vakre Lysefjorden, og herfra kan du dra til de fantastiske fjellformasjonene Preikestolen og Kjerag.

Et utvalg av hotellene våre i Stavanger:

Lofoten

Lonely Planet kaller Lofoten verdens vakreste øygruppe, og her kan du gå ut på fantastiske fjellturer. Du kan oppleve noen av verdens mest spektakulære (og mest fotograferte) fjellformasjoner her, som Ryten, nord for Kvalvika strand, og Djevelporten.

Hotellene våre i Lofoten:


Fotturer i Finland

Ruka Kuusamo

Ruka-regionen i Kuusamo er en populær destinasjon for fotturer. I tillegg til den kjente og populære Karhunkierros-stien (Björnrundan), tilbyr området mange fotturer og severdigheter som kan nås til fots. Les mer om fotturene i Ruka her.

Bo nær Ruka her:

Turku-skjærgården

Opplev den fantastiske naturen og den rike kulturen på denne turen i Turku-skjærgården. Turen strekker seg totalt 250 km, og går via 12 broer, 9 ferger og mange idylliske tettsteder.

Scandic i Turku: