Skitur i Sverige

Frister det å dra på skitur, men det er vanskelig å få til en skiferie i år? Du behøver ikke dra langt! Ta en helg tur til nabolandet og opplev de svenske skistedene. Her finner du tilbud og aktiviteter for enhver, mens du bor komfortabelt på Scandic.Skibakker nær Scandic

Hoteller nær Romme Alpin og Bjursås SkiCenter

Bestill en skihelg i Dalarna i vinter og bo på Scandic, der du kan nyte bassenget og badstuen vår etter en dag ute i snøen. Vi har hoteller nær populære Romme Alpin skisenter, rundt 10 km fra Borlänge. Du kan også teste ut bakkene på Bjursås SkiCenter som ligger rundt 24 km fra Falun.

Hotellforslag

Hoteller nær Järvsöbacken og Bollebacken

Familievennlige Järvsöbacken har 19 bakker og syv heiser, i tillegg til et stort barneområde med rullebånd, to brukervennlige tallerken-heiser og to enkle, brede bakker. Bakkene ligger rundt 40 minutter med bil fra Bollnäs. Bolleberget skihoppbakke med Bollebacken skisenter ligger nærmere, og har blitt rangert som et av de 50 mest besøkte skisentrene i Sverige.

Hotellforslag


Hotell nær Kungsberget

Bo på hotell i Gävle og opplev variert skikjøring for hele familien på Kungsberget. Her er det 11 heiser og 18 bakker å velge mellom, i tillegg til en av de beste snøparkene i Sverige med hopp for alle. Scandic Gävle Väst ligger langs E4, rundt 44 km fra skisenteret.

Hotellforslag


Hoteller nær Ski Sunne

Ha den beste skidagen i Värmland på Ski Sunne. Nyt et komfortabelt hotellopphold nær Karlstad, rundt 45 minutter med bil fra skibakkene i Sunne. Her er det alt fra enkle grønne bakker til utfordrende svarte, en Fun Park og en kulekjøringsbakke for profesjonelle.

Hotellforslag


Hoteller nær Isaberg

Stå på ski i Sveriges sørligste alpinsenter, Isaberg, og bo rundt 40 minutter med bil fra Isabergs skibakker. Det er skibakker for alle på Isaberg, fra enklere, grønne bakker til utfordrende svarte.

Hotellforslag


Hoteller nær Gustavsbergsbacken

Kun 80 km fra Åre-fjellene, med de absolutt beste skibakkene som Sverige har å tilby, finner du både fart og moro. Eller hvorfor ikke teste lokalbefolkningens egen lille skjulte perle – Bydalsfjällen – som ligger bare 50 km fra Östersund torg.

Du kan også stå på ski veldig nær hotellet vårt i Östersund. Gustavsbergsbacken ligger rett over broen fra hotellet vårt, med fire bakker og tre heiser, i tillegg til varme hytter og utendørsgriller. Det er også et barnevennlig alternativ her: Frösö Skidlek park med leken skikjøring og et variert terreng.

Hotellforslag