Scandic Gävle Väst, Reception
Scandic Gävle Väst, Reception

Scandic Gävle Väst

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Nyt et komfortabelt opphold i grønne omgivelser bare 10 minutters gange fra sentrum. Se apene på Furuvik Zoo eller besøk Sveriges eneste jernbanemuseum. Nyt en deilig svensk klassisk rett i restauranten vår idet dagen går mot slutten.

Read more about Scandic Gävle Väst

Etter en deilig middag i restauranten, kan du stikke innom baren for noe godt å drikke. Nyt en treningsøkt i treningsrommet, ta en dukkert i bassenget og slapp av i badstuen. Vi har 11 møterom for konferanser og arrangementer for opptil 250 personer. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet. Lån en sykkel i resepsjonen, og utforsk området rundt hotellet fra sykkelsetet. Gjestene våre setter stor pris på vår gratis parkering.

Hotellet vårt ligger i naturskjønne omgivelser bare 5 minutter med bil fra sentrum. Det er enkelt å besøke det kulturelle og historiske distriktet av Gamle Gefle, i tillegg til byens museer. Eller besøk kenguruer, aper og reptiler på Furuvik Zoo og fornøyelsespark.

Boulognerskogen park byr på en badesandstrand ved Gävle elv, og er et viktig landemerke vel verdt et besøk. Langs kysten finner du også det vakre tettstedet Bönan, med fiskerier og røykerier. Om vinteren kan du stå på ski og snowboard på Kungsberget, bare 50 km unna.

3.5 493 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Gävle Väst Telefon

+46 26 495 81 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Gävle Väst Adresse

Johanneslötsvägen 6
Gävle

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Meeting room Hagaström

Scandic Gävle Väst tilbyr 11 fleksible møterom for opptil 250 personer, alle med gratis WiFi.

Bestill møterom