Scandic Malmö City

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Føl deg som hjemme midt i byen i våre romslige rom med minikjøkken eller kjøkken. Ta en dagstur til København og nyt noe forfriskende å drikke i loungen. Tren balansen med en pilatesball i treningsrommet og slapp av i badstuen.

Read more about Scandic Malmö City

Hotellets lobbyrestaurant er en naturlig møteplass for hotellets gjester så vel som for byens egne innbyggere. Sov ut, tren på treningsrommet eller lån et par gåstaver og oppdag Malmø til fots. Vi tilbyr rom for mindre møter og tilgang til trådløst internett på hele hotellet. Våre store, nyrenoverte hotellrom er alle utstyrt med tekjøkken, alternativt fullt utstyrt kjøkken. Hotellet har også egen garasje.

Fra hotell Scandic Malmö City er du i nærheten av alt som Malmø har å tilby i form av shopping, kulturelle severdigheter, kulinariske opplevelser og annen moro for besøkende i alle aldre. Ikke gå glipp av bydelen Västra Hamnen med spennende arkitektur, fine strandpromenader samt grøntområder og en fantastisk utsikt over Öresund. Med den nybygde citytunnelen tar du deg raskt og enkelt over til Danmark på mindre enn 20 minutter.

4.0 551 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Malmö City Telefon

+46 40 6150300

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Malmö City Adresse

Kaptensgatan 1
Malmö

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart
Se mer
Scandic Malmö City