Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg
Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg
Tilbake til hotell

Bar

Sett deg ned for noe godt å drikke og en matbit i vår flotte hotellbar.

Hotellbaren finner du i vår innbydende salong i første etasje. Baren serverer et bredt utvalg av varme og kalde drikker. Du kan også bestille varm mat og enkel snacks fra barmenyen eller deilige retter fra restauranten. Len deg tilbake og slapp av med spennende sportsarrangementer på TV, eller sosialiser med venner og kolleger i en avslappende atmosfære.

Hver fredag kl. 16.00-20.00, er salongen vår det ideelle stedet å treffes etter jobb for en perfekt start på helgen!

Åpningstider

Opening hours