Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_brunch_sweets_.jpg Duck Plates with food
Tilbake til hotell

Restaurant Upstairs

Bestill bord på Upstairs og nyt den fantastiske frokostbuffeten vår i en romslig og hjemmekoselig setting. Vi serverer lunsj i dette fleksible rommet, som også kan brukes til uformelle kveldsmøter.

Vi håper du er sulten når du våkner! Som den første hotellkjeden i Sverige serverer vi frokostbuffeten vår med noe for alle, fra glutenintolerante gjester og veganere, til de som elsker melkeprodukter og kjøtt.  Du kan nyte en smakfull miks av sunn og deilig mat her.

Vi serverer energigivende frokostartikler hver morgen. Siden vi vet at mat bidrar til en bedre verden, serverer vi økologiske produkter, inkludert Fairtrade og UTZ-sertifisert kaffe.

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00