Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Lunch
Lunch Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_brunch_sweets_.jpg Plate with chicken Duck Plates with food
Tilbake til hotell

Restaurant Upstairs

Bestill bord på Upstairs og nyt den fantastiske frokostbuffeten vår i en romslig og hjemmekoselig setting. Vi serverer lunsj i dette fleksible rommet, som også kan brukes til uformelle kveldsmøter.

Vi håper du er sulten når du våkner! Som den første hotellkjeden i Sverige serverer vi frokostbuffeten vår med noe for alle, fra glutenintolerante gjester og veganere, til de som elsker melkeprodukter og kjøtt.  Du kan nyte en smakfull miks av sunn og deilig mat her.

Hvis du sjekker det, finner du ut at vi serverer over 100 energigivende frokostartikler hver morgen. Siden vi vet at mat bidrar til en bedre verden, serverer vi økologiske produkter, inkludert Fairtrade og UTZ-sertifisert kaffe.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00 (December 24-27th 7:00-11:00, January 1st 7:00-12:00: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00)