Bestill overnatting

Restaurant
Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_Back.jpg
Tilbake til hotell

Triangeln Restaurant & Lounge

Nyt alt fra gatematinspirert kjøkken til deilige klassikere med en unik vri. Slapp av med noe godt å drikke i det elegante oppholdsrommet vårt uten grenser.

Bordbestilling restaurant

+46 40 693 47 00

Nyt alt fra et gatemat-inspirert kjøkken til svenske klassikere med en original og moderne vri. Nyt en miljøvennlig, fersk, urban lunsj eller noe godt å drikke. Vårt mobile kontor er like passende for firmafester som for avslappende after work-samlinger.

Urban lunsj

Denne miljøvennlige lunsjen med proteinkilder fra hav og himmel er ideell for å tilføre ekstra energi og klare tanker gjennom hele ettermiddagen. Med fokus på innhold og ingredienser som gir energi, serverer vi friske juicer, salater, en wrap eller lignende, i tillegg til en liten varmrett. Alt serveres slik at det komfortabelt kan nytes enten sittende eller stående. Vegetar, laktose- og glutenfrie alternativer er alltid tilgjengelig.


Nyt vår populære, store brunsj

På lørdager tilbyr vi vår populære brunsj, full av delikatesser. Den ideelle pausen fra shoppingen. Brunsjen vår har to bordsetninger, kl. 12.00 og kl. 14.00, og koster SEK 249. Bestill bord på e-post restaurant.triangeln@scandichotels.com eller ring +46 40 693 47 07.

Soul Train – after work

Vårt populære after work-konsept, «Soul Train», er tilbake. Annenhver fredag på oddetallsuker fra kl. 19.00 til 00.00 kan du nyte spennende mat, deilig drikke og god musikk. Helgen begynner her!

Bestill bord på info@soultrain-malmo.se for å sikre deg god plass, spesielt hvis du feirer bursdag eller en annen spesiell anledning. Finn ut mer om Soul Train på Facebook.

 

Fortsett luksusen – kombiner med overnatting

Hold på helgefølelsen helt til mandagen. Nyt en god natts søvn med sensasjonell utsikt over Öresund. Å slappe av med vår deilige hotellfrokost er prikken over i-en.

  • Pris per person i dobbeltrom: SEK 895 inkludert mat og drikke pluss frokostbuffet.
  • Bestilling: www.scandichotels.com/triangeln. Oppgi bookingkode «City Sunday».

Middag litt utover det vanlige – «Kokkens bord»

En nøye sammensatt 6-retters meny presentert og servert i vårt eksklusive vinrom av våre beste kokker. For å gjøre opplevelsen enda bedre er vinene på menyen nøye utvalgt av vårt kyndige personale.

Denne eksklusive og spennende smaksopplevelsen serveres to ganger per måned og må bestilles på forhånd – kun 10 plasser er tilgjengelig ved hver anledning. En uforglemmelig kveld å dele med noen du er glad i, eller kom alene og nyt selskapet av de andre gjestene rundt bordet.

SEK 995 per person inkluderer en 6-retters meny med drikke.


Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

 

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sun 15:00-22:00