Hoteller nær Kolmården

Ta med barna på et fantastisk eventyr i Kolmården Zoo. Etter en opplevelsesrik dag kan dere sjekke inn på et av de to hotellene våre i Norrköping. Barn opptil 13 år bor alltid gratis hos oss, og den store frokostbuffeten vår er selvsagt inkludert.

Overnatting nær Kolmården

Kolmården er Skandinavias største dyrepark. Her finner du mye på ett sted, fra dyreparken med mange dyrearter og spennende karuseller, til Bamses verden. En dag i parken er garantert like moro for voksne som for barn. Noen ting dere kan gjøre:

  • Dra på safari i dyreparkens taubane, og se dyr som løver, sjiraffer og elger.
  • Besøke Bamses verden med karuseller spesielt for barn, og se Bamses teater der du kan få en klem av Bamse, Lille Hopp, Skallmann og andre populære figurer.
  • Se et delfinshow
  • Se andre dyreshow
  • Få et spennende adrenalinrush fra berg-og-dal-banen Wildfire.

Hvorfor ikke gjøre mest mulig ut av kvalitetstiden med familien, og kombinere besøket med et opphold på et av de to hotellene våre i Norrköping?

Bo på familievennlige Scandic Norrköping Nord

Scandic Norrköping Nord ligger rundt 25 minutter med bil fra Kolmården, og er et av de ekstra familievennlige hotellene våre. Vi har både et lekerom og et oppvarmet innendørs basseng. Hotellet ligger med enkel adgang fra motorvei E4, og tilbyr mange gratis parkeringsplasser.

Sentral beliggenhet på Scandic Strömmen

Enten du ankommer med tog eller bare har lyst på et opphold i byen, ligger Scandic Strömmen rett rundt hjørnet fra både togstasjonen og butikkene. Under en nylig renovering grep vi muligheten til å gi hotellet vårt noen stilfulle nye familierom. Det avslappende bassenget vårt venter deg i toppetasjen etter en opplevelsesrik dag. Det går busser til og fra parken hver dag, finn ut mer på kolmarden.com

Inngang

Kjøp enkelt inngangsbilletter her.