Bestill overnatting

Restaurant Area Tables
Restaurant Area Tables
Tilbake til hotell

Tegel

Kokkene i restaurant Tegel tryller frem gastronomiske fristelser med nøye utvalgte lokale råvarer. Det spennende restaurantmiljøet vårt er stemningsfullt og bygget opp rundt alt det beste fra den nordiske naturen.

Bordbestilling restaurant

+46 11 495 52 00

Dagen starter med vår frokostbuffet med 101 ingredienser. Om kveldene serverer vi moderne, svenske klassikere fra vår à la carte-meny. Start kvelden med å slappe av i lobbybaren, nyt noe kaldt å drikke eller en kopp kaffe og hygg deg sammen med venner.

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:30-20:00, Sun Closed