Camper Co-Living-rom

Reiser du med utvidet familie, en gruppe venner eller noen kolleger, og ønsker å finne et hotellrom med plass til opptil 12 gjester? Eller kanskje du bare ønsker et ekstra stort og romslig rom? Vel, da har du kommet til rett sted. På Downtown Camper i Stockholm har vi skapt unike rom for disse anledningene. Vi kaller dem Camper Co-Living.

Unike rom for store grupper

Hva er Camper Co-Living?

Romslige hotellrom på 64–95 m² med plass til 6–12 personer. En seng for alle, og fellesområder til å slappe av og sosialisere, arbeide eller spise i fred og ro. Hvert rom har utgangspunkt i en suite, med en eller to connecting-dører til tilstøtende rom. Hvis du velger et Camper Co-Living-rom, vil du få en unik løsning, som minner mer om en leilighet enn et klassisk hotellrom eller en suite. Alle disse rommene ligger i de øvre etasjene, med en fantastisk utsikt.

Hvordan bestille?

Våre Camper Co-Living-rom for åtte personer eller flere er ikke tilgjengelige for bestilling på nett. Kontakt Downtown Camper direkte via telefon eller e-post.

Ring eller send oss en e-post på:

+46 8 517 263 14

meeting.downtowncamper@scandichotels.com

Hvor mye koster det?

Avhengig av størrelsen på rommet du velger, fra 8000 SEK per rom og natt. Overnatting og frokostbuffet for hele gruppen er inkludert i prisen, i tillegg til daglige aktiviteter uten ekstra kostnad, f.eks. yoga, løpetrening i gruppe og andre aktiviteter, og selvfølgelig gratis WiFi.

Hvordan ser rommene ut?

Nedenfor kan du se beskrivelser av de forskjellige kombinasjonene som er tilgjengelige for våre unike Camper Co-Living-rom med plass til 6–12 gjester.

Camper Grand Suite – 64 m² (6 personer)

En Camper Grand Suite. Rommet har to dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofa. Vi har to suiter med denne kombinasjonen.


Camper Co-Living – 68–72 m² (8 personer)

En Camper Master Suite med connecting-dør til et tilstøtende rom. Rommet har dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofa. Vi har to suiter med denne kombinasjonen.


Camper Co-Living – 89 m² (10 personer)

En Camper Grand Suite med connecting-dør til et tilstøtende rom. Rommet har to dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofa. Vi har to suiter med denne kombinasjonen.


Camper Co-Living – 95 m² (12 personer)

En Camper Master Suite med connecting-dører til to tilstøtende rom. Rommet har dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofa. Vi har seks suiter med denne kombinasjonen.

Nytt og unikt romkonsept, og vi er de første i hotellbransjen i Sverige

Vi reiser på nye måter. Med utvidet familie, venner og kolleger. For mange av oss er den faktiske størrelsen på rommet av betydning når det gjelder hotellopplevelsen. Kanskje ønsker vi å ha et eget sted å trekke oss tilbake til, men ha tilgang til fellesområder der vi kan sosialisere, jobbe og spise sammen. På Downtown Camper er 86 av våre 494 hotellrom såkalte connecting rom, som kan kobles til hverandre med en felles dør. Av disse, er 16 hotellrom en del av det unike romkonseptet vårt kalt Camper Co-Living, rom som kan tilpasses og kombineres til å passe størrelsen og behovene til forskjellige grupper.

Velkommen med bestillingen din!