Camper Co-Living-rom

Reiser du med storfamilien, en vennegjeng eller kolleger og ønsker å finne et hotellrom med plass til opptil 12 personer? Eller kanskje du bare er på jakt etter et ekstra stort og romslig rom? Da har du kommet til rett sted. På Downtown Camper i Stockholm har vi skapt unike rom for akkurat slike anledninger. Vi kaller dem Camper Co-Living.Unike rom for store grupper 

Hva er Camper Co-Living?

Romslige hotellrom på 64–95 m² med plass til 6–12 personer. Alle får en seng, og det finnes også fellesområder hvor man kan være sosial, jobbe eller spise litt mer uforstyrret. Hvert rom har inngang fra en suite med én eller to tilstøtende dører til sammenhengende rom. Når du velger å bo på et Camper Co-Living-rom, får du unik innkvartering som er mer som en leilighet enn et klassisk hotellrom eller en suite. Alle disse rommene ligger i de øvre etasjene, med fantastisk utsikt. 

Hvordan bestiller jeg?

Våre Camper Co-Living-rom for 8 eller flere personer  kan ikke bestilles online og må bestilles direkte hos Downtown Camper via telefon eller e-post.
For disse rommene er kansellering gratis frem til 14 dager før ankomst. Etter dette vil totalprisen belastes.

Hva koster det?

Avhengig av størrelsen på rommet, starter prisene på SEK 11 500 per rom og natt. Inkludert i prisen får du overnatting, vår store frokostbuffet til hele gruppen, gratis aktiviteter hver dag, som yoga, løping i grupper, film nights og gratis WiFi

Hvordan ser rommene ut?

Illustrasjonene nedenfor viser de ulike kombinasjonene for våre unike Camper Co-Living-rom med plass til 6–12 personer. 

Camper Grand Suite – 64 m² (6 personer)

En Camper Grand Suite. Rommet har to dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofaer. Vi har to av disse suitene.


Camper Co-Living – 68–72 m² (8 personer)

En Camper Mastersuite med dør til et connecting rom. Rommet har dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofaer. Vi har to suiter i denne kombinasjonen. 


Camper Co-Living – 89 m² (10 personer)

En Camper Grand Suite med dør til et connecting rom.  Dette rommet har dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofaer. Vi har to suiter i denne kombinasjonen.


Camper Co-Living – 95 m² (12 personer)

En Camper Mastersuite med dør til to connecting rom. Rommet har dobbeltsenger og/eller køyesenger eller sovesofaer. Vi har seks suiter i denne kombinasjonen.

Et nytt og unikt romkonsept, bransjens første

For nye og unike reiseordninger. Med storfamilien, vennegjengen eller kolleger. For mange er størrelsen på hotellrommet en viktig del av hotellopplevelsen. Kanskje vil vi ha et eget rom hvor vi får litt fred og ro, men foretrekker fellesområder når vi vil jobbe, være sosial eller spise. På Downtown Camper er 86 av totalt 494 hotellrom såkalte connecting rom, tilstøtende rom med en dør imellom som kan åpnes. Av disse er 16 hotellrom en del av vårt unike Camper Co-Living-romkonsept, rom som utformes og kombineres avhengig av gruppens størrelse eller behov.

Vi ser frem til bestillingen din!