Reception
Reception Camper Co-living Suite Double room Camp fire Gameroom Downtown_Camper_cocoon.jpg

Downtown Camper by Scandic

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Scandic åpner et signaturhotell for urbane oppdagelsesreisende midt i sentrum av Stockholm. Downtown Camper ligger innen gangavstand fra sentralstasjonen, i tillegg til shopping, restauranter, parker, konserthaller, teatre og museer. Dette er den perfekte basecampen for et besøk i Stockholm.

Read more about Downtown Camper by Scandic

Kom inn på Downtown Camper, et inspirerende livsstilshotell med en atmosfære som fostrer samhold, kreativitet, nysgjerrighet og en trang til å utforske. Dette er et urbant sted der lokale innbyggere og reisende møtes.

Våre 494 gjesterom består av alt fra smarte innvendige rom til større suiter, der du kan nyte utsikten fra dagsengen ved vinduet. Reiser du med venner og familie? Prøv våre connecting rom med felles stue og spiseområde, for grupper på opptil 12 personer. Som hjemme, men med romservice. I stedet for tradisjonelle konferanserom, har vi fem unikt designede og inspirerende sosiale områder.

På Downtown Camper handler ikke luksus om fremtoning, men om generøsitet, å tilbringe tid sammen, inspirasjon og opplevelser. Vi forteller deg gjerne om våre favoritter blant byens urbane perler, utendørs byopplevelser og avslappende takterrasseopplevelser.

The hotel opens 1 September, but you can already now book a room and be one of the first guests to check in!

Finn veien hit

Downtown Camper by Scandic Telefon

+46 8 517 263 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Downtown Camper by Scandic Adresse

Brunkebergstorg 9
Stockholm

Downtown Camper by Scandic