Downtown Hotspots

Oppdag Stockholms skjulte juveler med Downtown Hotspots. Det kan ta lang tid med mange skuffende øyeblikk å finne de aller beste stedene i en ny by. Downtown Campers unike byguide utforsker Stockholm-beboeres favorittsteder og treffsteder, noe som lar deg oppdage det beste ved Stockholm helt fra starten av.Enjoy and read about the activities in our newspaper!

Spise og drikke

I Spise og drikke-kategorien, gir vi deg tips om de stedene lokale besøker ofte – noen nye, noen gamle, men alle ekte favoritter for de som bor i byen.

Utforsk

Oppdag det beste Stockholm har å tilby når det gjelder kultur, arkitektur og gåturer. Steder som er verdt å besøke om og om igjen – Stockholms beboere regner disse stedene som sine egne oaser i byen.

Handle

I denne guiden lister vi opp våre favorittdestinasjoner for shopping i Stockholm, med et spesielt fokus på bærekraft og unike tilbud – og dekker alt fra mote og sko til bøker, musikk og interiørdesign.

Vær aktiv

Utforsk Stockholm og byens omgivelser på din egen måte – i kajakk, på padlebrett eller på hesteryggen. Vi tilbyr tips om uforglemmelige opplevelser.