The Nest Wellness

Velværeområdet vårt ligger på takterrassen og har fantastisk utsikt. Her finner du et utendørsbasseng, badstue og opplevelsesdusjer. Velværehimmelen


Det magiske velværeområdet vårt, The Nest, ligger i øverste etasje med fantastisk utsikt over hustakene i Stockholm.  Her forenes samhørighet og velvære. Start dagen med en yogaøkt eller les en bok på terrassen. Nyt utsikten over Gamla Stan og Riddarfjärden fra bassenget, eller slapp av i badstuen som er formet som et eksotisk fuglereir. Prøv en av gjør-det-selv-behandlingene våre (produktene er tilgjengelig for kjøp fra resepsjonen i The Nest), og nyt en mocktail eller cocktail på takterrassebaren.

Inngang

Inkludert i prisen er adgang til et utendørsbasseng, opplevelsesdusjer og avslapningsrom, i tillegg til lån av badekåpe, håndkle og tøfler. Aldersgrense 16 år. Merk!

I tråd med lokale helserestriksjoner, har vi et begrenset antall plasser i velværeområdet. Bestill på forhånd (også som hotellgjest) siden plassene fylles opp raskt.

Åpningstider

Man–tor kl. 15.00–20.00
Fre–søn kl. 10.00–20.00
I påsken: 1.–5. april kl. 10.00–20.00

Forhåndsbestill økten din: 

Kl. 10.00–12.30 (kun fre–søn)

Kl. 12.30–15.00 (kun fre–søn)

15.00-17.30

17.30-20.00

Pris for hotellgjester

Man–tors 245 SEK

Fre–søn 345 SEK

Pris for andre gjester

Man–tors 345 SEK

Fre–søn 545 SEK

Kontakt: Bestill ved å sende oss en e-post!

thenest.downtowncamper@scandichotels.com

Telefon: +46 8 517 263 09 (telefonen besvares kl. 12.00–13.00).

Våre behandlinger 

The Nest er mye mer enn bare vanlig velvære. Bærekraft og nysgjerrighet står i fokus, og derfor tilbyr vi flere forskjellige gjør-det-selv-behandlinger, veiledet av oss, men utført av deg. Vi deler tips og råd om hvordan du best tar vare på huden din, kunnskap du kan bruke resten av livet.

Forhåndsbestill økter og behandlinger

Private selskaper

Visste du at du kan leie The Nest for et privat arrangement eller selskap? Kontakt bookingavdelingen for mer informasjon.

Husregler
Velkommen til The Nest – et sted for nye opplevelser og inspirasjon. Fokuset her er samhold, velvære og moro, og derfor oppfordrer vi til et mobilfritt miljø. Det er ikke tillatt å snakke i telefonen, men hvis du vil ta et bilde som et minne fra besøket ditt, er du mer enn velkommen. Oppdag smaker fra hele verden på cocktail-menyen vår, møt nye og gamle venner, og nyt musikken og den magiske utsikten fra toppetasjen på Downtown Camper. Barn er vidunderlige, men her oppe er de ikke hovedfokus – vi har andre områder på hotellet der barn kan være barn. Dette er et sted der voksne kan sosialisere og finne ny energi. Unge voksne fra 16 år og oppover er velkomne til å besøke The Nest.