The Nest – et urbant fristed

På toppen av Downtown Camper, langt unna det hektiske bylivet, og med en fantastisk utsikt over Stockholm, finner du The Nest.

Vårt urbane fristed

På toppen av Downtown Camper, langt unna det hektiske bylivet, og med en fantastisk utsikt over Stockholm, finner du The Nest Wellness. Nyt roen i badstuen. Se ut over Gamla Stan og vannet på Riddarfjärden fra kanten av det oppvarmede bassenget året rundt. Les en god bok, tilbring tid med venner i solen, prøv takterrasse-yoga eller en ferskpresset juice i baren.

Som hotellgjest har du fri adgang til treningsrom, fitnessenter, frokost og cocktaillounge. Er du interessert i å besøke The Nest Wellness med utendørsbasseng, badstue og opplevelsesdusjer? Som gjest på hotellet får du tilgang til velværeområdet til rabattert pris. Bestill besøket ditt på forhånd på thenest.downtowncamper@scandichotels.com.

Inngang på The Nest Wellness

  • Hotellgjester 395 SEK
  • Alle andre 595 SEK

The Nest har aldersgrense 16 år.

Frokost på The Nest

Start dagen med vakker utsikt over Stockholm. Hver dag gjennom hele uken serverer vi en sunn frokost til hotellgjestene våre i The Nest cocktaillounge. Frokosten er inkludert i romprisen, men siden vi har begrenset med sitteplasser her oppe, fungerer det etter første mann til mølla-prinsippet.