The Nest – et urbant fristed

På takterrassen på Downtown Camper finner du velværeområdet vårt, med utendørsbasseng, badstue og opplevelsesdusjer. Som gjest på hotellet får du tilgang til velværeområdet til rabattert pris.

På takterrassen, langt over det hektiske bylivet, og med en fantastisk utsikt over Stockholm, finner du det magiske velværeområdet vårt, The Nest. Nyt roen i badstuen. Se ut over Gamla Stan og vannet på Riddarfjärden fra kanten av det oppvarmede bassenget året rundt. Les en god bok, tilbring tid med venner i solen, prøv takterrasse-yoga eller en ferskpresset juice i baren.

The Nest er bemannet hver dag mellom kl. 07.30 og 20.00. Bestill besøket ditt i en av følgende tidsperioder:

  • Kl. 07.30–13.30*
  • kl. 13.30–20.00*

*Kanselleringer er gratis frem til kl. 18.00 dagen før ankomst.

Inngang

Prisen inkluderer adgang til det oppvarmede utendørsbassenget vårt (rundt 38 grader), opplevelsesdusjer, badstue og avslapningsrom. Badekåpe, håndkle og tøfler er tilgjengelig til låns. Aldersgrense 16 år. Besøk må bestilles på forhånd, siden vi har et begrenset antall gjester per dag.

Pris  
Hotellgjester 395 SEK
Alle andre gjester 595 SEK

Våre behandlinger

The Nest klassisk massasje
  • 30 min 695 SEK
  • 60 min 1095 SEK
  • 90 min 1695 SEK
The Nest hodemassasje

En avslappende hode-, nakke- og skuldermassasje.

  • 30 min 695 sek
The Nest ryggmassasje

En muskelavspennende og energigivende massasje.

  • 30 min 695 SEK

Bestill besøk og behandlinger på forhånd

 

Private arrangement

Visste du at du kan bestille The Nest til ditt private arrangement eller fest? Kontakt bookingen for å få vite mer.

 

 

Husregler
The Nest er vårt urbane fristed og gjestenes tilfluktssted. Her oppe setter vi pris på fred og ro. Dette er et rolig fristed, så vi oppfordrer til et mobilfritt miljø. Det er ikke lov å snakke i telefonen eller ta bilder av gjester uten deres samtykke. Vi elsker barn, men her er de ikke vårt hovedfokus – vi har andre fasiliteter der barn kan være barn. Dette er et sted der voksne kan slappe av og roe ned. Unge voksne fra 16 år og oppover er velkomne til å besøke The Nest.