The Nest Wellness

Velværeområdet vårt ligger på takterrassen og byr på fantastisk utsikt. Her finner du et utendørsbasseng, badstue og opplevelsesdusjer.

 VelværehimmelenDet magiske velværeområdet vårt, The Nest, ligger i øverste etasje og har fantastisk utsikt over hustakene i Stockholm. Her forenes samhørighet og velvære. Start dagen med en yogaøkt eller les en bok på terrassen. Nyt utsikten over Gamla Stan og Riddarfjärden fra bassenget, eller slapp av i badstuen som er formet som en eksotisk fugls rede. Prøv en av gjør-det-selv-behandlingene våre (produkter tilgjengelig for kjøp fra resepsjonen i The Nest), og nyt en mocktail eller cocktail i takterrassebaren. Hotellgjestene våre på Downtown Camper får en eksklusiv rabatt på inngangsbilletten.

The Nest er bemannet hver dag fra kl. 07.30–20.00. På lørdager er det åpent til kl. 22.00. Bestill besøket ditt i et av følgende tidsrom: 

  • Økt 1: Kl. 07.30–13.30* 
  • Økt 2: kl. 14.00–20.00* 
  • Nattsvømmere: kl. 20.00–22.00 (kun på lørdager)

*Kanselleringer er gratis frem til kl. 18.00 dagen før ankomst. 

Nattsvømmere

Vi har åpent hver lørdag kveld for nattsvømmere. Få en deilig start på kvelden i utendørsbassenget vårt, etterfulgt av en varmende badstueøkt og noe godt å drikke med venner.


Inngang

Inkludert i prisen er et oppvarmet utendørsbasseng (rundt 38 grader), opplevelsesdusjer, badstue og avslapningsrom, i tillegg til lån av badekåpe, håndkle og tøfler. Du kan beholde badekåpen som et minne om besøket ditt. Aldersgrense 16 år. 

Hotellgjester SEK 395
Bestill på forhånd for å sikre tilgjengelighet. Kom når som helst under oppholdet ditt. 
Gjester som ikke bor på hotellet      SEK 595
Forhåndsbestill økten din. Prisen gjelder for en halv dag kl. 07.30–13.30, kl. 14.00–20.00 eller for nattsvømmere. 

Våre behandlinger 

Vi tilbyr flere typer massasje fra torsdag til søndag. Forhåndsbestilling er nødvendig på andre dager, og avhenger av tilgjengelighet.

The Nest klassisk massasje 

  • 30 min SEK 695
  • 60 min SEK 1095
  • 90 min SEK 1595

Hver dag på The Nest

Kl. 10.00 og 16.00 – Sauna Release
Kl. 11.00 og 17.00 – Meraki Facial Ritual (SEK 395 for 30 min). Se denne videoen for et innblikk i behandlingen. 

Forhåndsbestill økter og behandlinger

Private selskaper

Visste du at du kan leie The Nest for et privat arrangement eller selskap? Kontakt bookingavdelingen for mer informasjon.

Husregler
The Nest er vårt urbane fristed og gjestenes tilfluktssted. Her oppe handler det om avslapning og fred og ro. Roen råder her, og derfor oppfordrer vi til en mobilfri sone. The Nest er vårt urbane fristed og gjestenes tilfluktssted vekk fra byens stress, så derfor anbefaler vi at det forblir en mobilfri sone. Det er forbudt å snakke i telefonen, men du er velkommen til å ta et bilde til minne om besøket ditt. Vi elsker barn, men dette er ikke stedet for dem –  hotellet vårt tilbyr andre områder der barn kan være barn. Dette er et sted der voksne kan sosialisere, slappe av og roe ned. Unge voksne fra 16 år og oppover er velkomne på The Nest. Velkommen til The Nest – vi håper du får et hyggelig besøk her.