The Nest – et urbant fristed

Velværeområdet vårt ligger på takterrassen og har fantastisk utsikt. Her finner du et utendørsbasseng, badstue og opplevelsesdusjer.Velvære på vår måteThe Nest, det magiske velværeområdet vårt, ligger i toppetasjen og har fantastisk utsikt over hustakene i Stockholm. Her forenes samhørighet og velvære. Start dagen med en yogaøkt eller les en bok på terrassen. Nyt utsikten over Gamla Stan og Riddarfjärden fra bassenget, eller slapp av i badstuen som er formet som et eksotisk fuglereir. Prøv en av gjør-det-selv-behandlingene våre (produkter tilgjengelig for kjøp fra resepsjonen i The Nest), og nyt en mocktail eller cocktail på takterrassebaren. Hotellgjestene våre på Downtown Camper får en eksklusiv rabatt på inngangsbilletten.

På grunn av koronasituasjonen holder The Nest midlertidig stengt. Send oss gjerne en e-post hvis du ønsker å bestille et besøk for sommeren eller fremover.  

*Kanselleringer er gratis frem til 48 timer før ankomst.


Inngang

Prisen inkluderer adgang til utendørsbassenget, opplevelsesdusjer, badstue og avslapningsrom, i tillegg til lån av badekåpe, håndkle og tøfler. Aldersgrense: 16.

Hotellgjester SEK 395
Bestill på forhånd for å sikre tilgjengelighet. Etter første besøk, er fri adgang under oppholdet ditt underlagt tilgjengelighet.
Gjester som ikke bor på hotellet      SEK 595
Forhåndsbestill økten din. Prisen gjelder for en halv dag kl. 07.30–13.30, kl. 14.00–20.00 eller for nattsvømmere. 
Kampanje
Akkurat nå kan hotellgjester besøke The Nest fra mandag til torsdag for SEK 195. Ikke-gjester må betale SEK 395.

Våre behandlinger 

The Nest er mye mer enn bare vanlig velvære. Bærekraft og nysgjerrighet står i fokus, og derfor tilbyr vi flere forskjellige gjør-det-selv-behandlinger, veiledet av oss, men utført av deg. Vi deler tips og råd om hvordan du best tar vare på huden din, kunnskap du kan bruke resten av livet.

Downtown Mist gjør-det-selv-kit

  • SEK 195 – bruk det her eller ta det med hjem

Meraki ansiktsritual

  • Under veiledning av spaterapeut SEK 395
  • Se videoen for et innblikk i behandlingen (forhåndsbestilling)

Forhåndsbestill økter og behandlinger

Husregler
Velkommen til The Nest – et inspirerende sted fullt av nye opplevelser. Glede, samhørighet og velvære er hovedprioriteringene våre her, og derfor oppfordrer vi til et mobilfritt miljø. Det er forbudt å snakke i telefonen, men du er velkommen til å ta et bilde til minne om besøket ditt. Oppdag smaker fra hele verden på cocktail-menyen vår, møt gamle venner, få nye venner, nyt musikken og den magiske utsikten fra toppetasjen på Downtown Camper. Vi elsker barn, men dette er ikke stedet for dem – hotellet vårt tilbyr andre områder der barn kan være barn. Dette er et sted der voksne kan sosialisere og lade batteriene. Unge voksne fra 16 år og oppover er velkomne på The Nest.