Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Relaxed in The Nest Cocktail Lounge.
Relaxed in The Nest Cocktail Lounge. The Nest, fire The Nest, lounge and bar The Nest, breakfast
Tilbake til hotell

The Nest Cocktail Lounge

Ta en tur opp til The Nest og nyt utsikten over Stockholm. Vår takbar, The Nest Cocktail Lounge, er åpen fra tidlig om morgenen til sent om kvelden – og serverer alt fra supre frokoster til signaturdrinker.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 263 00

Cocktail-lounge
Når du kommer tilbake fra en opplevelsesrik dag i byen, er det tid for noe godt å drikke. Ta heisen opp til The Nest, og prøv en av signatur-cocktailene våre eller en oppfriskende mocktail.

Vi serverer også deilige og næringsrike smoothier og andre drikkevarer dagen lang, og du trenger ikke å reservere på forhånd.

Kom igjen!

Åpningstider

Öppettider
Bar: mån-tor, sön 16:00-22:00, fre-lör 14:00-01:00

Menyer