The Nest, fire
The Nest, fire DTC_JUNI_2018_HighRes_00.jpg The Nest, wellness reception The Nest, lounge and bar The Nest, restaurant and bar The Nest, breakfast

Downtown Camper by Scandic

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

The Nest Cocktail Lounge

Ta en tur opp til The Nest og nyt utsikten over Stockholm. Vår takbar, The Nest Cocktail Lounge, er åpen fra tidlig om morgenen til sent om kvelden – og serverer alt fra supre frokoster til signaturdrinker.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 263 00

Frokost og ettermiddagskaffe
På The Nest tilbyr vi det vi anser for å være en uslåelig frokost med næringsrike og naturlige råvarer, servert ved bordet på et brett. Gå ikke glipp av ettermiddagskaffe på The Nest (vår egen versjon av en klassisk ettermiddagste), der vi tilbyr bakverk, makroner, kaker og andre søte fristelser. Frokost må forhåndsbestilles, men du kan nyte ettermiddagskaffe når du vil, fra onsdag til søndag mellom kl. 15.00 og 17.00. Hvorfor ikke oppgradere besøket ditt og nyte et par timer på The Nest Wellness?

Cocktail-lounge
Når du kommer tilbake fra en opplevelsesrik dag i byen, er det tid for noe godt å drikke. Ta heisen opp til The Nest, og prøv en av signatur-cocktailene våre eller en oppfriskende mocktail.

Vi serverer også deilige og næringsrike smoothier og andre drikkevarer dagen lang, og du trenger ikke å reservere på forhånd.

Kom igjen!

Forhåndsbestilling av frokost:
Send oss en e-post til: Restaurant.DowntownCamper@scandichotels.com eller ring oss på: +46 8 517 263 00:

Åpningstider

Öppettider
Bar: mån-tor, sön 16:00-22:00, fre-lör 14:00-00:00

Menyer