Bestill overnatting

The Nest, fire
The Nest, fire Relaxed in The Nest Cocktail Lounge. The Nest, lounge and bar The Nest, breakfast
Tilbake til hotell

The Nest Cocktail Lounge

Vår takbar, The Nest Cocktail Lounge, holder åpent fra ettermiddag til sen kveld og serverer lettere retter og god signaturcocktails.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 263 00

Cocktail-lounge

Når du kommer tilbake fra en opplevelsesrik dag i byen, er det tid for noe godt å drikke på takterrassen vår. Ta heisen opp til The Nest, slå deg ned i en lenestol og prøv en av signatur-cocktailene våre eller en oppfriskende mocktail. The Nest Cocktail Lounge er åpen for både hotellgjester og lokale innbyggere hver dag, og herfra får du kanskje den beste utsikten i Stockholm. Bor du hos oss i en helg? Gå ikke glipp av vår Downtown DJ som hever stemningen i baren med musikk fra hele verden hver fredag og lørdag på The Nest.

Private selskaper

Visste du at du kan leie The Nest for et privat arrangement eller selskap? Kontakt bookingavdelingen for mer informasjon.

meeting.downtowncamper@scandichotels.com

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Kom igjen!

Åpningstider

Opening hours
Bar: Tue-Thu 16:00-20:00, Fri-Sat 15:00-20:00, Mon, Sun Closed (MINIMUM AGE 16 YEARS: Tue-Thu 16:00-20:00, Fri-Sat 15:00-20:00, Mon, Sun Closed)