Bestill overnatting

The Nest, fire
The Nest, fire Relaxed in The Nest Cocktail Lounge. The Nest, lounge and bar The Nest, breakfast
Tilbake til hotell

The Nest Cocktail Lounge

Ta en tur opp til The Nest og nyt utsikten over Stockholm. Vår takbar, The Nest Cocktail Lounge, er åpen fra tidlig om morgenen til sent om kvelden – og serverer alt fra supre frokoster til signaturdrinker.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 263 00

Cocktail-lounge

Når du kommer tilbake fra en opplevelsesrik dag i byen, er det tid for noe godt å drikke på takterrassen vår. Ta heisen opp til The Nest, slå deg ned i en lenestol og prøv en av signatur-cocktailene våre eller en oppfriskende mocktail. The Nest Cocktail Lounge er åpen for både hotellgjester og lokale innbyggere hver dag, og herfra får du kanskje den beste utsikten i Stockholm. Bor du hos oss i en helg? Gå ikke glipp av vår Downtown DJ som hever stemningen i baren med musikk fra hele verden hver fredag og lørdag på The Nest.

Private selskaper

Visste du at du kan leie The Nest for et privat arrangement eller selskap? Kontakt bookingavdelingen for mer informasjon.

[email protected]

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

Kom igjen!

Åpningstider

Opening hours
Bar: Tue-Thu 16:00-21:00, Fri-Sat 14:00-23:00, Mon, Sun Closed (Due to the current circumstances, we have temporarily closed The Nest. Campfire Bar is still open.: Mon-Sun Closed)

Menyer