Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant Campfire
Restaurant Campfire Bar and Restaurant Scandic_Down_Town_Camper.jpg Restaurant
Tilbake til hotell

Campfire

Innenfor hovedinngangen, med vinduer mot Brunkebergstorg, finner du Campfire. En grillrestaurant og bar der vi gjør det vi liker best – å samles til god mat, drikke og samtaler i selskap av gamle og nye venner.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 263 00

Campfire – mat, venner og peiskos

Campfire er stedet der lokale innbyggere og besøkende fra hele verden møtes og sosialiserer, og tar en pause fra den hektiske hverdagen. Det er her vi samles rundt ildstedet for å dele erfaringer, historier og nyte god mat sammen med nye og gamle venner.

Måltidet står i fokus, og på kjøkkenet skaper vi spennende retter som står hjertet nær. Vi kaller maten «kosemat fra hvert verdenshjørne». Mat inspirert av barndomsminner, reiser og de skiftende årstidene, som får deg til å smile og som sprer glede, kjærlighet og kos.

På Campfire bruker vi den elementære kraften av ild, og trekker smakene ut av flammene. Her blandes lyden av den knitrende ilden med lyden av gode samtaler, latter og musikk.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Brunch: Sun 13:00-16:00, Mon-Sat Closed
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 14:00-01:00, Sun 13:00-22:30