Downtown Camper by Scandic

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Trening og helse

I toppetasjen, rett utenfor The Nest, finner du treningsrommet vårt som hotellgjester har fri adgang til. Her kan du trene med en magisk utsikt over Stockholm. Som gjest på hotellet har du også adgang til velværeområdet vårt med utendørsbasseng, badstue og opplevelsesdusjer til rabattert pris. Aldersgrense 16 år.

I tillegg til treningsrommet og velværeområdet på hotellet, har du tilgang på sykler, kajakker og skateboard – alt uten ekstra kostnad. Som hotellgjest kan du også bli med på aktiviteter som finner sted hver uke, alt fra sosiale løpeturer til avslappende yoga. Les mer om disse aktivitetene i Aktivitetskalenderen.

[IB] Tilleggskostnad
The Nest, gym

Treningsrom

Vanlige åpningstider: 05:30 - 22:00
Åpningstider helg: 05:30 - 22:00
The Nest, spa with sauna

Badstue

Separat badstue for kvinner og menn: Nei
The Nest, shower with view

Relax-avdeling

Vanlige åpningstider: 07:30 - 20:00
Åpningstider helg: 07:30 - 20:00
The Nest, outside pool with chair

Utendørsbasseng

Basseng bredde: 2,1 m
Basseng lengde: 12,4 m
Basseng dybde fra: 0,8 m
Basseng dybde til: 0,8 m