ROOTS – Stockholms nyeste møtested

Den 1. september åpner vi ROOTS, Downtown Campers nye møte- og arrangementslokaler i Drottninggatan, midt i hjertet av Stockholm. Dette kreative og hyggelige stedet tar allerede imot møtebestillinger.Stockholms nyeste møtested

‘Meeting Unusual’ er navnet vårt for det, og her finner du samme sjarm og gode atmosfære som i hotellets andre kreative lokaler. Vi har 13 møterom i forskjellige størrelser, og 9 av dem er multifleksible med flyttbare vegger. 900 av 1300 m² kan bli ett åpent arrangementslokale.

Fleksible løsninger

Uansett om det er 20, 60 eller 650 deltakere, vil vi tilpasse det i henhold til dine behov. I tillegg til å få service i verdensklasse, kan du også bestille alt som Downtown Camper har å tilby, inkludert aktiviteter, velvære, en god natts søvn og deilig mat og drikke.

Arrangementslokalene våre tilbyr fullt teknisk utstyr og loungeområder som er litt mer uforstyrret, for telefonsamtaler for eksempel. Innredningen kan tilpasses for møter, nettverksarrangementer og middager.

Kafé ved siden av

Vi åpner en ny kafé ved siden av det nye arrangementsområdet. Kaféen vil selvfølgelig også være i Downtown Camper-stil, med bærekraft, velvære og det sosiale i sentrum. 

Lokalene har inngang fra Drottninggatan, og tilbyr også direkte adgang fra hotellet. Mat og drikke er tilgjengelig i Campfire restaurant.

Når kan jeg komme hit?

ROOTS åpner den 1. september 2019, men hvis du vil sikre en bestilling, kan du gjøre det fra 2. januar 2019.

 

Skisse over ROOTS – rom og romnumre

Tegning av arealet med alle møterom inkludert. 9 av 13 rom er multifleksible med flyttbare vegger. Kinooppsett er naturligvis også tilgjengelig. 

 

Skisse over ROOTS – større middag

Slik kan det se ut for en større middag eller bankett. Du kan se en scene og runde bord på skissen. 

Skisse over ROOTS – nettverksarrangement

Slik kan vi åpne opp arealet for et større nettverksarrangement.