Haymarket by Scandic

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Hotellets ytre uttrykker den historiske fortiden, mens interiøret er tidløst med en ytterst moderne sjel. Du ønskes velkommen inn i det imponerende velkomstpartiet, midt mellom konserthus, kinosaler og mathaller. Ta et steg inn i en epoke preget av optimisme og eleganse.

Read more about Haymarket by Scandic

Opplevelser du allerede kjenner og elsker, sammen med det uventede. I den fleksible arrangementsetasjen er et moteshow i gang. Dagen etter er det kanskje en boklansering eller en intim filmpremiere. Du trenger ikke være ekspert for å sette pris på kontrastene mellom klassisk og chic. Hotellrommene er perfekt satt sammen for å hylle fortid og nåtid med rosefargede detaljer. Midt mellom det sofistikerte og det urbane. På den grønne kafeen der sjampanjedrikkende forretningskvinner deler bord med eldre damer som hygger seg med en kopp ettermiddagste, nyter både internasjonale gjester og lokale innbyggere oppfriskende drikker laget av våre dyktige miksologer på baren Americain.

Haymarket by Scandic er en arena av muligheter og et naturlig innslag i den frimodige og kreative byen som Stockholm er. Dette er akkurat slik livet burde være.

Allerede i lobbyen, blant de fantastiske art deco-detaljene, blir det klart at et hotell kan være mer enn bare et hotell. Dette hotellet er en destinasjon i seg selv. Fra inngangspartiet dras oppmerksomheten mot en ekstravagant trapp opp mot restaurant Paul's og det åpne kjøkkenet. Her blir et treff med venner fort til en hyggelig helaften. Som igjen blir til en helg du ønsker ikke vil ta slutt.

4.0 275 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Haymarket by Scandic Telefon

+46 8 517 26 700

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Haymarket by Scandic Adresse

Hötorget 13-15
Stockholm

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart
Se mer

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Meeting room

Vi har det du trenger for å skape et arrangement som deltakerne vil huske i lang tid. Lite eller stort, eller som de sier på svensk «lagom» – vi tar hånd om det. Beliggenheten er uslåelig, midt i hjertet av Stockholm. Det samme er den unike arrangementsetasjen med en kapasitet på opptil 600 personer.

Bestill møterom