Bestill overnatting

Christmas table setting at Haymarket by Scandic
Christmas table setting at Haymarket by Scandic haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm haymarket-by-scandic-restaurant-pauls_-2-.jpg
Tilbake til hotell

Paul's

Fisk, kjøtt og grønnsaker deler rampelyset, og hver bit er uforglemmelig. Vi serverer lunsj og middag, og for å runde av helgen på best mulig måte, ta plass på Paul's for en boblende og ekstravagant brunsj.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 267 51

Bestill bord

Med frokost og middag tilgjengelig her, er det ingen grunn til å noensinne forlate Paul’s. Den deilige lunsjbuffeten varierer fra dag til dag. Kjøtt, fisk og vegetariske alternativer med mettende salater er alltid tilgjengelig.

Lunsjbuffeten er tilgjengelig på drop-in-basis, men for større grupper anbefaler vi bordbestilling.

Du kan enkelt bestille bord på Paul’s ved å klikke på lenken til høyre.

For større grupper setter vi pris på at du sender oss en e-post til pauls.haymarket@scandichotels.com. Da vil vi skreddersy en løsning som passer deg og gruppen din. Se menyene våre for større grupper over 15 personer nederst på siden i PDF-format.

Konditorene våre baker gjerne en kake for en spesiell anledning.

Ta en virtuell tur rundt Paul’s restaurant med bilder i 360°

PAUL’S vinbar

Vin har en spesiell plass i hjertet til restauranten vår, der nøkkelord er beskjedenhet og nysgjerrighet.

Vi serverer viner fra både prestisjefylte produsenter og også mindre, lokale vingårder av typen du kan ha hatt som nærmeste nabo under ferien din i Alicante, eller viner fra en liten produsent du gikk glipp av sjansen til å kjøpe under et av Systembolagets utvalgte vinarrangementer – viner vi elsker og ønsker å dele med deg.

Vi mener ikke å fremstå som en freidig konkurrent, men heller som et tilskudd til kollegene våre med en spennende og omfattende vinliste som tilbyr noe for enhver smak, uansett hvor spesielle, trendy eller forskjellige vinene våre er. Destinasjonen er vin, og sommelieren vår er guiden din.

Paul’s vinbar er ideell for et after work-arrangement med kolleger, en sosial samling med venner eller en intim kveld for to med deilig vin og en matbit. Bestillinger for større grupper tas via e-post.

For spørsmål om Paul’s restaurant eller vinbar, kontakt oss på e-post pauls.haymarket@scandichotels.com eller på telefon +46 8 517 267 51.

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sun Closed
 (Pauls is closed at the moment. We plan to open again in february: Mon-Sun Closed)