Bestill overnatting

haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm haymarket-by-scandic-restaurant-pauls_-2-.jpg
Tilbake til hotell

Paul's

Fisk, kjøtt og grønnsaker deler rampelyset, og hver bit er uforglemmelig. Vi serverer lunsj og middag, og for å runde av helgen på best mulig måte, ta plass på Paul's for en boblende og ekstravagant brunsj.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 267 51

Med frokost, lunsjbuffet og middag tilgjengelig her, er det ingen grunn til å noensinne forlate Paul’s. Den deilige lunsjbuffeten varierer fra dag til dag. Kjøtt, fisk og vegetariske alternativer med mettende salater er alltid tilgjengelig.

Lunsjbuffeten er tilgjengelig på drop-in-basis, men for større grupper anbefaler vi bordbestilling.
For spørsmål, kontakt oss på e-post til [email protected] eller på +46 8 517 267 51.
Pris: SEK 168

Du kan enkelt bestille bord på Paul’s ved å klikke på lenken til høyre.

Ta en virtuell tur rundt Paul’s restaurant med bilder i 360°

PAUL’S vinbar

Vin har en spesiell plass i hjertet til restauranten vår, der nøkkelord er beskjedenhet og nysgjerrighet.

Vi serverer viner fra både prestisjefylte produsenter og også mindre, lokale vingårder av typen du kan ha hatt som nærmeste nabo under ferien din i Alicante, eller viner fra en liten produsent du gikk glipp av sjansen til å kjøpe under et av Systembolagets utvalgte vinarrangementer – viner vi elsker og ønsker å dele med deg.

Vi mener ikke å fremstå som en freidig konkurrent, men heller som et tilskudd til kollegene våre  med en spennende og omfattende vinliste som tilbyr noe for enhver smak, uansett hvor spesielle, trendy eller forskjellige vinene våre er. Destinasjonen er vin, og sommelieren vår er guiden din.

Dette hotellet, inkludert restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med bankkort, Apple- eller Samsung Pay. Vi aksepterer de mest vanlige betalingskortene.

 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed