Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Triangeln, bar
Scandic Triangeln, bar Infra-Upplands-Vasby-Bar.jpg Atrium Infra-Upplands-Vasby-Bar.jpg
Tilbake til hotell

Bar

Synk ned i en komfortabel skinnstol eller sett deg på en høy barkrakk med noe godt å drikke i denne luftige Stockholmsbaren på hotell Scandic Infra City.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 344 00

Len deg tilbake i en lenestol eller koble av i baren, mingle og nyt noe godt å spise og drikke. Slapp av med noe kaldt å drikke mens du ser en spennende kamp på TV. Hvis du er sulten, serverer vi klassiske retter som hamburger og cæsarsalat.

Vår bar tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:30-01:00, Fri-Sat 16:30-23:30, Sun 16:30-22:00