Scandic Infra City

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Restauranten ligger i et åpent gårdsatrium, omgitt av en tropisk hage med palmer, en fiskedam og et fossefall.

Hvorfor ikke prøve en av våre 4 klassikere? Med all respekt for moderne matlaging, er det ikke mye som slår en godt tilberedt klassisk rett. Det er derfor vi har lagt så mye omtanke i våre fire mest populære retter. Steak Café de Paris, Caesar Salad, Burger & Fries og Chocolate Trifle. Restauranten ligger i en innendørs, tropisk hage med glasstak, palmer, et fossefall og en dam med karper, som skaper en avslappet atmosfære.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:30-01:00, Fri-Sat 16:30-23:30, Sun 16:30-22:00