Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic_Kista_Bar_Restaurant.jpg
Scandic_Kista_Bar_Restaurant.jpg Lounge Scandic_Kista_pool_table.jpg
Tilbake til hotell

Bar

Opplev den hyggelige atmosfæren i baren vår. Ta med vennene dine eller nyt en rolig stund alene. Nyt noe godt å drikke eller slapp av med en kremet cappuccino. Ute etter et flott sted for et after work-arrangement? Du trenger ikke å lete lenger. Vi vil gjerne ta imot dere her! Sosialiser med kollegene dine og utfordre dem til et slag biljard eller shuffleboard!