Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_5.jpg
Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_5.jpg Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_6.jpg Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_8.jpg Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_1.jpg
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt vår nydelige frokostbuffet eller en deilig middag. Menyen er full av deilige, italienske smaker og innflytelse. Enten du er ute etter en stor porsjon eller har lyst på et lettere måltid, har du kommet til rett sted.

Bordbestilling restaurant

+46 8 51738800

Restauranten vår tilbyr alt fra en deilig treretters meny til lettere måltider.

Vi er et utmerket valg hvis du er ute etter en restaurant nær Kistamässan utstillingssenter, eller bare en god pub i Kista for en after-work-samling. Glem ikke å utfordre vennene dine til et slag biljard, shuffleboard eller Mindball!

Restauranten vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sun Closed
Bar: Mon-Sun 12:00-01:00