Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Scandic Kungens Kurva har fått en skikkelig ansiktsløftning. Svøm i bassenget eller slapp av i badstuen. Ved siden av IKEA på Kungens Kurva, og bare 20 minutter fra Stockholm sentrum med bil. Mange gratis parkeringsplasser.

Read more about Scandic Kungens Kurva

Slapp av i badstuen eller massasjestolen, svøm i innendørsbassenget eller tren i treningsrommet på Scandic Kurva. Fyll opp tallerkenen i vår restaurant. Attraksjoner i Stockholm som Heron City og verdens største IKEA ligger 2 minutters gange fra hotellet. Alle barn er velkomne til Scandic Kungens Kurva.

Slapp av i badstuen, ta en dukkert i innendørsbassenget eller tren i treningsrommet. Møt kolleger i vårt konferansesenter eller i et av våre 11 møterom. Ta med barna for å se en film på Heron City, 2 minutters gange fra hotellet. Det er 260 gratis parkeringsplasser ved siden av hotellet. Stockholmsmessen er 8 km unna. Hotellet har blitt renovert i løpet av 2013/2014.

3.5 601 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Kungens Kurva Telefon

+46 8 517 346 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Kungens Kurva Adresse

Ekgårdsvägen 2
Kungens Kurva

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Table in conference room

Hotellet er perfekt for små til medium store møter, med lyse, luftige rom for opptil 120 personer.

Bestill møterom