Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Kungens Kurva, bar, restaurant
Scandic Kungens Kurva, bar, restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Velkommen til den hyggelige restauranten vår på Scandic Kungens Kurva. Her serverer vi en økologisk frokostbuffet og middag.

Bordbestilling restaurant

+46 8 517 346 52

Start dagen med en stor økologisk frokostbuffet. Deretter starter forberedelsene til lunsj og middag. Det finnes alltid godt tilberedte måltider her, selv for de med spesielle behov.

Vår Scandic SHOP i lobbyen tilbyr drikke, smørbrød og lettere måltider. Den er åpen 24 timer i døgnet.

Vår restaurant tar ikke imot kontant betaling. Vi aksepterer de fleste kredittkort, blant annet VISA, MasterCard og American Express. Vi tar kun i mot kontanter i vår resepsjon.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed