Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bistro Malmen
Bistro Malmen
Tilbake til hotell

Bistro Malmen

Bistro Malmen ligger i hjertet av Södermalm. En restaurant med en hyggelig, avslappet atmosfære som reflekterer den spennende pulsen på Södermalm. Matkulturen vår er basert på kvalitet, bærekraft og smak. Den sesongbaserte menyen vår fokuserer på svensk mat med innflytelse fra Sør-Europa. Her finnes det noe for enhver smak. Kom og besøk oss!

Bordbestilling restaurant

+468 517 347 00

Bestill bord

På ukedagene serverer vi en variert lunsjbuffet laget på ferske råvarer med fokus på grønn mat. Du kan velge mellom kjøtt, fisk eller vegetarretter, og vi serverer alltid en deilig, varm suppe med nybakt brød. Etter lunsj er det kaffe og dagens kake.

Frokostbuffeten vår serveres hver dag, og gjester som ikke bor på hotellet er også velkomne hvis vi har ledige bord.


Restauranten vår er kontantløs. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed