Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bistro Malmen
Bistro Malmen
Tilbake til hotell

Bistro Malmen

Bistro Malmen ligger i hjertet av trendy Södermalm. Her finner du en fusjon av internasjonale smaker og råvarer fra Cape Town, som strekker seg over til New Yorks multikulturelle matdistrikt, Chinatown. Hele menyen følger det universelle konseptet av «Fun dining & sharing». Gjør deg klar for lekne, nye tolkninger av tradisjonelle klassikere til både lunsj og middag.

Bordbestilling restaurant

+468 517 347 00

Bestill bord

Menyen vår byr på alt fra forskjellige fiskeretter til hamburgere med både vegetariske og amerikanskinspirerte tilvalg. Kokkene våre er inspirert av mangfoldet man finner i forskjellige matkulturer, og også musikk og kunst.

Lunsjen følger det samme banebrytende, internasjonale temaet som menyen i Bistro, og vi håper at gjestene gjenkjenner den sentrale idéen. I ekte «Fun dining & sharing»-ånd, ønsker Scandic Malmen deg velkommen til å nyte en matbit, bestille en familiemiddag eller tilbringe en hyggelig kveld med venner.

Frokostbuffeten vår serveres hver dag, og gjester som ikke bor på hotellet er også velkomne hvis vi har ledige bord.


Kom og besøk oss!


Restauranten vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed