Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bar
Bar
Tilbake til hotell

Lilla Hotellbaren

Lytt til kjente artister og syng med, eller vær den første til å oppdage et nytt talent. Nyt noe godt å drikke og prøv noe fra barmenyen. Her får du DJ-er og livemusikk minst 6 dager i uken.

Bordbestilling restaurant

+468 517 347 00

Det er god plass, så du trenger ikke å bestille bord. Billetter selges til livekonserter, det er ellers gratis inngang for alt annet. Enten du er ute etter en helkveld med underholdning på en fredag, eller bare noen avslappende timer på en onsdag, så er vår egen lille musikkbar midt i Södermalms rike kultur- og natteliv stedet for deg.


Baren vår tar ikke kontanter. Vi godtar de fleste kort, som VISA, MasterCard og American Express. Du kan betale med kontanter i resepsjonen.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-02:00, Fri-Sat 16:00-02:00, Sun Closed

Menyer