Scandic Star Sollentuna

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Du kan bo i virkelig romslige rom her, mange med et separat stueområde. Vi tilbyr mange romslige møterom også. Auditoriet vårt kan ta imot 500 personer. Bare få skritt fra pendlertoget og 17 minutter fra byen. Gå ikke glipp av bassenget vårt.

Read more about Scandic Star Sollentuna

Besøk vår hotellrestaurant for et nydelig måltid og bestill kaffe og noe godt å drikke i en av våre to hotellbarer. På hotell Scandic Star i Sollentuna har vi også en relax-avdeling med svømmebasseng og badstue, samt vårt eget spa, Star Spa. Vårt hotell er et av Sveriges største konferansesteder med 18 konferanselokaler for opptil 500 personer. Det er trådløst internett i hele hotellet uten ekstra kostnad.

Hotell Scandic Star Sollentuna ligger strategisk til nord for Stockholm, bare 15 minutters kjøretur fra sentrum av byen. Rett ved siden av hotellet ligger Sollentuna Centrum, et av Stockholms største kjøpesentre med over 130 butikker. Hotellet ligger også nær naturen, ideelt for turgåing og jogging.

3.5 445 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Star Sollentuna Telefon

+46 8 517 26400

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Star Sollentuna Adresse

Aniaraplatsen 8
Sollentuna

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Scandic Star Sollentuna, meeting and conference

Du kan arrangere en konferanse for 500 gjester bare 15 minutter med tog fra Stockholm sentrum. De kan delta på konferansen, spise og sove under samme tak.

Bestill møterom